1. Avaleht
  2. Äri
  3. FOTOD I Triple Net Capitali uus peredele suunatud arendus sai nurgakivi
FOTOD I Triple Net Capitali uus peredele suunatud arendus sai nurgakivi

FOTOD I Triple Net Capitali uus peredele suunatud arendus sai nurgakivi

Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarendaja Triple Net Capital pani eile nurgakivi Tallinna külje all Peetris asuvale Veskikodu elurajoonile, mille tulemusena valmib kolm korterelamut 48 uue koduga.

Peredele suunatud Veskikodu korterelamute esimene etapp valmib 2021. aasta suvel.

Veskikodu arendusprojekti juhi Timo Aarmaa sõnul on Tallinna külje all asuv Peetri oma rahuliku ja rohelise ent linnalähedase asukohaga, ning väljakujunenud ja kaasaegse elukeskkonnaga oodatult noorte ja lastega perede suur lemmik. Seega sai uue arendusprojekti fookuseks kolme- kuni neljatoaliste korterite valiku laiendamine piirkonnas. Uued perekodud vastavad Aarmaa sõnul praeguste uue kodu otsijate peamistele ootustele. Kodudel on terrasid ja rõdud, avarad aknad, energiasäästlikud ja automatiseeritud tehnosüsteemid, ning panipaigad. Maja juures on vaba aja veetmiseks muru- ja mänguala, mis on hoovialale turvalisuse lisamiseks osaliselt piiritletud ka aiaga.

“Rajatavad uued korterelamud on logistiliselt heas asukohas nii perele kui ka linnalähedast moodsat kodu otsivale noorele. Peetri on elukeskkonnana hinnatud ja hoogsalt arenev. Kõik vajalik on olemas oma kodu lähistel – koolid, lasteaiad, kaubandus, meelelahutus,” sõnab Aarmaa.

Kesk-Peetri elurajooni ehitab Riser Ehitus, arhitektuursete lahenduste autor on Arhitektuuribüroo Korrus.

Triple Net Capital on Eesti kapitalil põhinev kinnisvaraarenduse ettevõte, mis alustas tegevust 2016. aastal. Ettevõtte arendab terviklikke eluskeskkondi koos ümbritseva taristu ja avaliku ruumiga. Suuremad käimasolevad elamuarendusprojektid on Tallinna kesklinna piirkonnas Vektor, Peetris- Kesk-Peetri ja Veskikodu ning Sauel Kadakamarja elamuarendus.

Head Uudised GoodNews