1. Avaleht
  2. Toode
  3. Goodyeari uuel lamellrehvil UltraGrip Performance on lumel lühem pidurdustee
Goodyeari uuel lamellrehvil UltraGrip Performance on lumel lühem pidurdustee

Goodyeari uuel lamellrehvil UltraGrip Performance on lumel lühem pidurdustee

UltraGrip Performance Gen - 1 GY on top 245/40R18Goodyear tõi turule uue tippklassi talverehvi UltraGrip Performance, mis pakub erakordset haarduvust ja juhitavust erinevates talveoludes ja teekatetel sõitmisel.

Rehvi pidurdusteekond lumel on 3 protsenti lühem nelja juhtiva konkurendi keskmistest tulemustest. Rehvil on täiustatud lukustussüsteem, uudne turvisemuster ja rohkem plokiaktivaatoreid, mis tagavad suurepärase haarduvuse ja eeskujuliku juhitavuse igasugustes talvistes oludes.

Rehvil on hüdrodünaamilised sooned, mistõttu suudab rehv paremini toime tulla lörtsi- ja vesiliuga märgadel ja lörtsistel teedel. Rehvi neljakandilise kujuga kokkupuutepind jaotab rehvi surve ühtlasemalt, tagades paremad sõiduomadused nii kuival kui ka jäisel teekattel kogu rehvi kasutusea vältel.  Turvise kulumise näidik võimaldab juhil rehve õige ajavahemiku tagant välja vahetada, et tagada rehvi head sõiduomadused igasugustes talvistes sõiduoludes.

„Meil on hea meel laiendada Goodyeari tootesarja UltraGrip veel ühe talverehviga, mis seab esikohale ohutuse. UltraGrip Performace tagab suurepärase haarduvuse märjal, jäisel ja lumisel teekattel ning suurendab sõiduohutust olenemata ees ootavatest talveoludest. Rehv paistab silma lühima pidurdusteekonnaga lumel,“ ütles Goodyeari Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika piirkonna tarberehvide turundusdirektor Hans Vrijsen.

UltraGrip Performance’i esimese põlvkonna tootevalikus on 38 keskmise suurusega ja suurtele autodele mõeldud sõiduautorehvi järgmistes mõõtudes: SD/195 kuni 255; AR/40 kuni 65; RD/15’’ kuni 19’’.

Goodyear lõi tootesarja UltraGrip juba 44 aastat tagasi ja on müünud 60 miljonit selle seeria rehvi.

Head Uudised GoodNews