1. Avaleht
  2. Toode
  3. EESTI TOODANG MAAILMAS! Milano EXPO-l tutvustati Eesti õlletehaste toodangut
EESTI TOODANG MAAILMAS! Milano EXPO-l tutvustati Eesti õlletehaste toodangut

EESTI TOODANG MAAILMAS! Milano EXPO-l tutvustati Eesti õlletehaste toodangut

EASSel nädalal esitleti maailmanäituse EXPO Milano Eesti paviljonis kodumaiste õlletootjate paremikku. Külalistele olid degusteerimiseks Muddis käsitööõlu, Õllenaut, A. Le Coq ja ka Vana Tallinna liköör.

EXPO Eesti esinduse juhi Andres Kase sõnul oli maailmanäituse külastajate huvi Eesti õllede vastu suur, mis tekitas degusteerimise ajal paviljonis mõnusa melu. „Lisaks olid meie toodangut uudistamas paarkümmend rahvusvahelist edasimüüjat ja restoranipidajaid, mis on väga hea näitaja,“ nentis Kask.

Maailmanäitus EXPO Milano 2015 on veel avatud poolteist kuud. Selle aja jooksul toimub Eesti paviljonis mitmeid olulisi sündmusi. Üheks suursündmuseks on järgmisel nädalal, 16. septembril toimuv kiikinguüritus, kus eestlased püüavad purustada Guinnessi rekordit. Selleks on Eesti paviljoni ette üles seatud spetsiaalne kiik, millega soovitakse rekordit saavutada. Tuleval nädalal väisab EXPO-t ka Riigikogu majanduskomisjon.

Oktoobrikuu suursündmuseks on Eesti korraldatav IT konverents „Estonia – where stuff happens first” ja samal ajal aset leidev peaminister Taavi Rõivase visiit Milanosse. Lisaks toimuvad Eesti paviljonis pooleteise kuu vältel mitmed Eesti muusikute üles astumised.

Eesti paviljon on avatud kuni 31. oktoobrini ja seda saab külastada igal nädalapäeval kella 10-st 23-ni. 140 osalevat riiki pakuvad meelelahutust ja uusi teadmisi ning põnevust igas vanuses külastajale.

VAATA GALERIID!
Fotod: Andrea Forlani

Head Uudised GoodNews