1. Avaleht
  2. Toode
  3. Hiina nutitelefonide tootja MEIZU siseneb uusima mudeliga MX4 Balti turule
Hiina nutitelefonide tootja MEIZU siseneb uusima mudeliga MX4 Balti turule

Hiina nutitelefonide tootja MEIZU siseneb uusima mudeliga MX4 Balti turule

meizu_01Eelmisel nädalal esitles Meizu Pekingis uut täiustatud disaini, jõudluse ja kasutajaliidesega nutitelefoni MX4. MEIZU on Hiina üks suurimaid ja populaarsemaid nutitelefonide tootjaid, kelle uus mudel paistab silma hea disaini, täiustatud Androidi ja teiste tehniliste näitajatega. MEIZU ametlikuks maaletoojaks Baltimaades saab Kesk- ja Ida-Euroopa suurim mobiiltelefonide ja nende tarvikute müüja TCCM. Euroopa turule kohandatud mudel jõuab eeldatavasti müügile selle aasta lõpuks.

Uhiuus Meizu MX4 on kuudepikkuse teadus-ja arendustöö tulemusel valminud esmaklassilise disaini ja jõudlusega nutitelefon. Meizu MX4 on 5,36-tollise ekraaniga ning seda mõõtu nutitelefoni kohta ebatavaliselt õhukese raamiga, seade kaalub kokku vaid 147 grammi. Ekraani resolutsioon on 1920 x 1152 (418 ppi). 8-tuumaline protsessor on energiasäästlik ning tagab suurepärase jõulduse. Telefon võimaldab kiiret Wifit, 4G andmesidet ja graafilist töötlust. 3100 mAh aku ja voolusäästlik protsessor suurendavad märkimisväärselt telefoni kasutusaega. MX4 mudelil on 20,7 megapiksline Sony kaamera koos autofookusega. Uudne operatsioonisüsteem Flyme 4.0 põhineb Androidi versioonil 4.4.4, mida on oluliselt täiendatud eesmärgiga teha suure ekraaniga nutitelefoni kasutamine lihtsamaks ning pakkuda uusi lisafunktsioone.

„Kaubamärgid nagu MEIZU ja Xiaomi on tõsisteks konkurentideks juhtivatele nutitelefonide tootjatele. Uued turule sisenejad, keda alles äsja peeti idufirmadeks, arenevad kiiresti ja kasvatavad  märkimisväärselt turuosa, eriti Hiinas,” ütles TCCM omanik Kamil Vacek.

„Rõõmustav on, et uued kaubamärgid toodavad üha paremaid mudeleid ja pakuvad konkurentsi disaini, funktsioonide, uuenduste ja lõpuks ka hinna ja tugiteenustega. Antud tööstusharu muutub iga päevaga ja järgmise kahe aasta jooksul võib oodata muutusi turuosaliste seas ja nende turuosades. Meizu sisenemine ka Eesti turule on suurepärane uudis kõigile uusima tehnoloogia austajatele, kes otsivad kvaliteetseid nutitelefone. Meie turg on uuteks trendideks valmis ja konkurents soosib kliente üha enam,” ütles Rudīte Straupe, TTCM Balti regiooni juht, kes on uue kaubamärgi esindaja Baltimaades.

MEIZU on esimene Hiina nutitelefonide tootja, mida peetakse üheks kõige konkurentsivõimelisemaks globaalsel tehnoloogiaturul. Kaubamärk on teeninud nii suure poolehoiu, kuna MEIZU tugineb uuendustele ning on pakub oma tippmudeleid ainulaadsete funktsioonide, suurepärase disaini, heade tehniliste näitajate ja soodsa hinnaga. Tootja kasutab enda operatsioonisüsteemi Flyme, mis põhineb Androidil, kuid erineb sellest oluliste täienduste poolest.

MEIZU
MEIZU asutati 2003. aastal Hiinas Zhuhais. Ettevõte alustas spetsialiseerumisega populaarsete MP3-mängijate tootmisele. 2008. aastal keskendus MEIZU täielikult nutitelefonide valmistamisele, pakkudes uudseid ja intuitiivseid tooteid igapäevaseks kasutuseks. Ettevõttes on üle 2000 töötaja ning sel on enam kui 600 kaubamärgipoodi. 

TCCM
TCCM asutati 2007. aastal. Ettevõtte fookuses on mobiiltelefonide ja nende tarvikute müük Kesk- ja Ida-Euroopas.. Firma teeb aktiivset koostööd enam kui 50 mobiilioperaatoriga, 120 Apple’i poega ja 150 jaemüüjaga kogu KIE regioonis. TCCM meeskonda kuulub 15 riigis üle 100 inimese. TCCM käive oli 2013. aastal 318 miljonit dollarit.

Head Uudised GoodNews