1. Avaleht
  2. Toode
  3. JUHTMEVABA! LG laiendab juhtmeta helisüsteemide valikut
JUHTMEVABA! LG laiendab juhtmeta helisüsteemide valikut

JUHTMEVABA! LG laiendab juhtmeta helisüsteemide valikut

X-Boom_CM9960Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb CES 2016 tehnoloogiamessil oma uusimaid juhtmeta kõlareid ja helisüsteeme. Uuteks toodeteks on LG Music Flow helisüsteemi kuuluvad sound bar kõlarid, mis täiustavad kodukino elamust ning LG uusimad kaasaskantavad X-Boom peokõlarid.

LG uued SH8, SH7 ja SH6 sound bar kõlarid on stiilse välimusega, sobitudes igasse interjööri. SH8 ja SH7 süsteemidel on juhtmeta bassikõlarid, mis täiustavad kõlaritest tulevat heli rikkaliku bassiga. SH6 koosneb kuuest eraldiseisvast kõlarist ühes seadmes, mille innovaatiline struktuur rõhutab sügavaid helitoone ning lubab SH6-l pakkuda võimsat heli vaid ühest kõlarisüsteemist.

SH8_SH7

Uutel 2016. aasta LG sound bar kõlaritel on lihtne ühe nupulevajutusega sisselülitus, mis muudab kodukinosüsteemi paigaldamise ja puldiga kontrollimise väga lihtsaks. Kõlarisüsteem toetab ka Adaptive Sound Control (ASC) funktsiooni, lubades seadmetel muuta automaatselt heliseadeid, et kohanduda meediatüüpidega ning võtta sisuvalikust viimast. Tänu Bluetooth, Google Cast ja Auto Music Play ühildusvõimalustele pakuvad kõlarisüsteemid suuremat kuulamisvalikut. WiFi ja Bluetooth ühenduse abil saab kõlaritest tulevat heli lihtsalt ühelt sisult ja ühenduselt teisele lülitada.

Kiire ja mugava ühendusvõimalusega LG sound bar kõlarid ja Music Flow juhtmeta kõlarid lubavad mängida sisu ka nutitelefonilt. Kõlarite lihtne Bluetooth ühendus lubab nautida juhtmevabalt muusikat igal pool.

X-Boom_OM7560

LG tutvustab CES 2016 tehnoloogiamessil ka kolme uut X-Boom helisüsteemi – kaks LG X-Boom soolomudelit OM7560 ja OM5560 ning CM9960. X-Boom mudelites on ühte kõlarisse koondatud terviklik meelelahutuslahendus, mis pakub nii võimsat heli kui ka juhtmevaba ühendust, olles ideaalne peole või vabaõhu üritusele kaasa võtmiseks. X-Boom sämplilooja Sampler Creator lubab kasutajatel salvestada mistahes heli oma nutitelefoniga ning esitada seda juhtmevabalt X-Boom kõlarist, salvestades selle seejärel digitaalsesse helipulti, kust DJ’d saavad seda nupuvajutusega valida. Kõikidel kolmel mudelil on olemas ka unikaalne Party Thruster lüliti, mis võimaldab luua heliga sünkroniseeritud värvilist vilkuvat valgus-showd.

Head Uudised GoodNews