1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kalev täiendas tootesortimenti martsipanikommidega
Kalev täiendas tootesortimenti martsipanikommidega

Kalev täiendas tootesortimenti martsipanikommidega

Alates juunist toob Eesti suurim magusatootja Kalev poelettidele uued martsipanikommid Kalev Finest Marzipan.

AS-i Kalev tootearendusjuht Evelin Heibergi sõnul on uued martsipanikommid magusaarmastajate poolt kaua oodatud. “Kui varasemalt leevendati magusaisu tihtipeale martsipanibatooniga, siis nüüd saab põske pista just paraja suurusega mandlimartsipanist kommi, mis on piisavalt magus, et leevendada kiirelt energiavajadust ning mis samal ajal pakub mõnusat maitseelamust,” sõnas Heiberg.

Kalev Finest martsipanikompvekkides on kokku saanud kaks maiustustemaailma lemmikut: hõrk mandlimartsipan ja seda kattev mõrkjalt kakaone tume šokolaad.

“Sellest maiusest peavad lugu kõik need, kellele meeldivad puhtad klassikalised maitsed. Kompvekkides tuleb hästi esile ehe mandlimartsipani maitse ja sarnaselt kõigi teiste Kalevi maiusustega ei sisalda ka need kommid säilitusaineid,” lisas Heiberg.

Kalev Finest Marzipan martsipanikommid on pakendatud 175-grammistesse kommipakkidesse ning on alates juunist saadaval kauplustes üle Eesti. Martsipanikommide lisandudes jääb Kalevi Finesti tootevalikusse ka 40-grammine martsipanibatoon.

Head Uudised GoodNews