1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Arkogren: Gurmaan Zenja Fokin soovitab Röndell kvaliteetnõusid!
Arkogren: Gurmaan Zenja Fokin soovitab Röndell kvaliteetnõusid!

Arkogren: Gurmaan Zenja Fokin soovitab Röndell kvaliteetnõusid!

Arkogren OÜ müügitiim viis 30. mail koos kvaliteetbrändi Röndell esindajatega oma kliendid ning partnerid LuLu purjelaevaga harivale väljasõidule Naissaarele. Saagu kohe alguses mainitud, et päeva lõppedes vastas kindlahäälselt iga koolitusel osaleja GoodNews peatoimetaja küsimusele, kas nii palju vaeva oma partnerite ja klientide poolehoiu võitmiseks näha on Eesti ärikultuuriruumis tavaline, et loomulikult mitte.

Seega, otsustatud! Firma väärib igakülgset tähelepanu heade uudiste portaali GoodNews toimetuse poolt. Ühest küljest väärib märkimist Arkogren OÜ töökus ja pühendumus oma klientide eest hoolitsemisel ning teisest küljest äärmiselt teadlik ja hariv lähenemine tootepresentatsiooni.

Koguneme kõik mõnusal udusel hommikul Tallinna Vanasadama  Jahisadamas ja kui võiks oletada, et toiduvalmistamisega tegelevad peamiselt naised ning sellest teha järelduse, et toidunõude osas teevad ostuotsused naissoost otsustajad, siis sel korral oli väljasõidu ootejärjekorras ka meessoost otsustajaid. Kohal oli ka armastatud gurmaan Zenja Fokin, et oma silmaga ära näha ja järele proovida kvaliteetsed Röndell pannid. Zenja oli endale püstitanud väärika ülesande – valmistada kogu tiimile sõidu ajal väike kehakostitus ning kõigi silme all ta seda sadamast välja sõites  tegema hakkaski.

Kuna väljas sadas veidi vihma, siis koliti koos Frens peakokaga purjelaeva sisemusse  rooga valmistama. Zenja ikka rõõmus ja päikeseline, Röndell rüütlellik pann koos maitsva roaga valmimas, räägib uue brändi tulekust Eestisse ja kiidab panni taevani. Kogu grupp jälgib Zenja söögitegemist ja kuulab huviga asjatundja arvamust. Toit valmib maitsev ja kõik saavad kõhud täis. Zenja teeb veel viimaseid taldrikuid täites nalja, et suure pere toimine pole üldse kerge töö ja ulatab viimasele tühja kõhu omanikule maitsva nuudliroaga taldriku.

Naissaarel viidi meid seiklusliku kastiautoga kohalikku külalistemajja,  kus külalisi ootas ees kohvi ja maitsev hõrgu maasikamoosiga kohalike küpsetajate poolt valmistatud koogitükike. Ootasime põnevusega kõik koolitust, mis loetud minutite jooksul pihta hakkas.  Ära tuleb mainida, et presentatsioon vääris mitmeid aplause, kogu Arkogren tiimi ja Röndell koolitajate ettevalmistus oli äärmiselt põhjalik. Saime teda, et nimi Röndell pärineb lausa keskajast ning kannab endas väärtuslikku ja väärikalt kerge ning töökindla pistoda ajaloolist hõngu.

Röndell köögitarvikute ajalugu ise ulatub aastasse 1988 ning tootearendusega on sellest ajast alates tegeletud süvitsi ja pidevalt.  Naissaarel veedetud päeva lõpuks on kõigile selge, et Röndell vastab kõrgeimatele kvaliteedinõuetele ning kõik Röndell köögitarbed sobivad nii koduseks kasutamiseks kui ka professionaalseks kasutamiseks restoranides juhtivate kokkade gurmaantoitude valmistamisel. Lisaks kõrgkvaliteetsusele pöörab Röndell ka disainigurmaanide rõõmuks suurt  tähelepanu toodete disainile.

Zenja Fokini lemmikuks ostus Champagne kollektsioon,  mille disaini põhivärviks on rafineeritud šampanja. Champagne kollektsioon näeb välja peen ja stiilne ning on valmistatud roostevabast terasest.

Vaata ka GALERIID:

TOODETE GALERII:

Collection Champagne

Collection Mocco&Latte

Arkogren OÜ asutati 1994. aastal Prantsuse lauanõude tootjate ARC International ja Guy De Grenne esindusena Eestis. Kunagisest kahe tootja kaubamärgi esindusest on nüüdseks saanud ettevõte, milles hoolitsetakse enam kui  50 kaubamärgi esinduse eest.

Lisainfo: www.arkogren.ee

Head Uudised GoodNews