1. Avaleht
  2. Teenus
  3. Kaup24 annab pidulikule allahindluste perioodile avapaugu 11.11 Singles‘ Day ehk Vallaliste päevaga
Kaup24 annab pidulikule allahindluste perioodile avapaugu 11.11 Singles‘ Day ehk Vallaliste päevaga

Kaup24 annab pidulikule allahindluste perioodile avapaugu 11.11 Singles‘ Day ehk Vallaliste päevaga

11. novembril avab Kaup24 e-pood Singles’ Day’ ehk Hiina vallaliste päevaga piduliku allahindluste maratoni. Sellele järgnevad juba järgmisel nädalal E-smaspäev ja novembri lõpus Black Friday kampaania, mis on eriti populaarne jõulukinkide soetajate hulgas. See traditsiooniline pühadele eelnev allahindluste maraton on ostjate seas väga oodatud ning ka Singles‘ Day, mis täna eestlaste jaoks ehk veel veidi võõras, on Kaup24 e-poes eelnevatel aastatel häid müüke näidanud.

Foto: Freepik

“Kuigi Hiina vallaliste päev ei ole Euroopas veel väga levinud, teeme meie Kaup24 e-poes juba mitmendat aastat sel pühal allahindluskampaaniat. Ostjad on selle kenasti vastu võtnud ning kasutavad sooduspakkumisi meelsasti ära. Eelmisel aastal oli Vallaliste päeval müük tavapärase novembrikuu päevaga ligikaudu 55% kõrgem,” ütles Kaup24 kommunikatsioonijuht Kristiina Vahesalu.

Huvitav fakt on see, et 2020. aasta Vallaliste päeva kampaania raames osteti kõige enam kaitsemaske ning koduseid treeningvahendeid, kuid enne COVID pandeemiat ehk 2019. aastal olid ostjate seas populaarseimad tooted jõulukaunistused, aurutriikrauad ja nutikäevõrud. „Ootame juba huviga, mis selle aasta 11.11 kuupäev meile oma müükidega näitab! COVID pandeemia ei mõjuta enam niivõrd tarbija ostukäitumist ning kindlasti saab siit teha järeldused, millised tooted hakkavad troonima sel aastal jõuluperioodi müügitippu,“ kommenteerib Kristiina Vahesalu.

Foto: Freepik

Vahesalu sõnul on kõik suuremad ostukampaaniad – nii Singles’ Day, E-smaspäev kui ka Must Reede – kampaaniad, kus suur rõhk on elektroonikatoodetel. “Kõikides Balti riikides kuuluvad juba viimastel aastatel ostupühadel enim ostetud toodete hulka arvutid, nutitelefonid, robottolmuimejad, PlayStationid ja Xboxi mängukonsoolid ning kõrvaklapid,” ütleb Vahesalu.

“Igal aastal tõdeme, et jõuluostude hooaeg algab üha varem ja näeme, et ostjad on juba täna jõulukinkide otsingul. Loodame, et meie allahindluskampaaniad on neile sel puhul abiks ja et pühad, mis saabuvad alati kiiremini kui me oodata oskame, saavad olema muretud ning rahulikud,“ lisab Kristiina Vahesalu.

Hiina vallaliste päeva ehk 11.11 Singles‘ Day tähistamine üheteistkümnenda kuu üheteistkümnendal päeval on traditsioon, mis on pärit Hiinast. Vallaliste päeva on kutsutud anti-Valentinipäevaks ning sellest on saanud viimastel aastatel üle maailma üks suurimaid ostupühasid.

Head Uudised GoodNews