1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kaupluse kondiitriletilt saab valida kuni 13 erineva vastlakukli vahel
Kaupluse kondiitriletilt saab valida kuni 13 erineva vastlakukli vahel

Kaupluse kondiitriletilt saab valida kuni 13 erineva vastlakukli vahel

VastlakuklidRimi on varunud homseks vastlapäevaks rekordkoguse vastlakukleid ja hernesuppi. Sel aastal on Rimi kuklivalik möödunust kaks korda suurem.

Rimi turundus- ja kommunikatsioonijuhi Andrija Lilleoja sõnul  on vastlapäeval traditsiooniline hernesupi ja vastlakuklitega maiustamine jätkuvalt populaarne. Viimase nädala jooksul on hüppeliselt kasvanud nii hernesupi kui vastlakuklite müügiarvud nagu ka eelnevatel aastatel. Klientide soovidele vastu tulles on Salvesti kolme sorti hernesupil  RImides ka 30% allahindlus.

“Kõige populaarsem vastlakaup on Salvesti hernesupp ja Rimi pagarite vastlakuklid. Kukleid hakatakse ostma tavaliselt juba mõned nädalad enne vastlapäeva ning nii ostetakse vastlapäeval eel ja päeval kokku ligikaudu 22 000 kuklit,” täiendas Lillooja.

Lilleoja lisas, et kui eelmisel aastal sai Rimi kauplustest osta kuut erinevat vastlakuklit, siis sel korral on valikus kuni 13 erinevat maiust. Kuues jaeketi kaupluses (Ülemiste, Mustakivi, Haabersti ja Laagri Rimis Tallinnas, Viljandi UKU keskuse ja Tartu Lõunakeskuse Rimis) valmistavad kukleid kohapeal ka Rimi kondiitrid. “Teeme  koostööd ka kohalike kondiitritega. Nii saab Pärnu kauplustest osta Elleni pagariäris tehtud vastlakukleid ja Kuresaares Saare Leiva küpsetatud vahukreemikukleid,” lisas Lilleoja.

Head Uudised GoodNews