1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG Watch Urbane ühendab klassikalise välimuse täiustatud funktsioonidega
LG Watch Urbane ühendab klassikalise välimuse täiustatud funktsioonidega

LG Watch Urbane ühendab klassikalise välimuse täiustatud funktsioonidega

LG Watch Urbane 5Tehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) esitleb Mobile World Congress (MWC) 2015 tehnoloogiamessil ettevõtte esimest metalset ning luksuslikku Android Wear toodet – LG Watch Urbane. Täiustatud tehnoloogiaga nutitelefon on disainitud kaasaegsele inimesele ning lisab oma kandja igapäevaelule stiili nii sisu kui välimuse poolest.

LG Watch Urban astub paljuski 2014. aasta oktoobris esitletud LG Watch R jalajälgedes. Kui LG Watch R väljatöötamisel peeti eeskätt silmas aktiivset inimest, siis LG Watch Urbane on formaalsem ning sobilik nii mehele kui ka naisele. LG kombineeris klassikalise disaini ja innovaatilised funktsioonid, et lisada argipäeva stiili ja mugavust.

LG Watch Urbane 4Sarnaselt LG Watch R nutikellale on ka Watch Urbane kellal 1,3-tolline ümmargune P-OLED ekraan. Watch Urbane nutikell on ideaalne moeaksessuaar. Roostevaba kerega ning nahast rihmaga toode on saadaval nii kuldse kui ka hõbedasena. Toote originaalrihma on aga võimalik asendada ka mistahes 22mm laiuse muu rihmaga. LG Watch Urbane kohandub nutitelefonidega, mis kasutavad Android 4.3 või hilisemat tarkvara.

Nii nagu G Watch R, on ka LG uusimal Android Wear seadmel PPG sensor, mis mõõdab kasutajate südamerütmi ja pulsisagedust treeningutel. Always-On režiim kuvab ekraanil kogu aeg kellaaega hämardatuna, et pikendada aku kestvust. Uus kõneajaloo ja lemmikkontaktide funktsioon võimaldab kasutajatel saada ülevaadet vastatud ja vastamata kõnedest nutitelefoni vaatamata.

LG Watch Urbane 1“LG Watch Urban nutikella klassikaline disain ja nutikad funktsioonid täiendavad G Watch ja G Watch R nutikellasid, mis on olemuselt veidi igapäevasemad,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president Juno Cho. „LG Watch Urbane on oluline osa meie eesmärgist arendada kantavaid seadmeid, mida peetakse pigem igapäevasteks aksessuaarideks, mitte elektroonika seadmeteks.“

Hinnainfo tehakse kohalikel turgudel teatavaks siis, kui toode siseneb turule.

Spetsifikatsioonid:

  • Kiibistik: 1.2GHz Qualcomm® Snapdragon™ 400
  • Operatsioonisüsteem: Android Wear™
  • Ekraan: 1.3-tolline P-OLED ekraan (320 x 320, 245ppi)
  • Suurus: 45.5 x 52.2 x 10.9mm
  • Mälu: 4GB eMMC / 512MB LPDDR2
  • Aku: 410mAh
  • Sensorid: 9-Axis (güroskoop / kiirendusmöötur / kompass) / barometer /
    PPG (südamelöögi sensor)
  • Värvid: Kuld / Hõbe
  • Muu: Tolmu- ja veekindel (IP67)
Head Uudised GoodNews