1. Avaleht
  2. Toode
  3. Kohustuslikud köögimasinad, mis teevad iga gurmaani õnnelikuks
Kohustuslikud köögimasinad, mis teevad iga gurmaani õnnelikuks

Kohustuslikud köögimasinad, mis teevad iga gurmaani õnnelikuks

Hea toit muudab meid õnnelikuks, eriti gurmaanid, kes hindavad erinevaid maitseelamusi ja elavad lausa hea toidu nimel. Millised on need köögimasinad, mille leiab iga gurmaani kodust, sest ilma nendeta ei saaks parimaid rooge, jooke jms nautida? Kui ka sina soovid sisustada enda köögi selliselt nagu seda teeks iga gurmaan, siis tutvu meie nõuannetega.

Hea kohvimasin

Kohv on paljude eestlaste jaoks üks esimesi asju, mida hommikul nauditakse. Samuti on see oluline osa lõuna- või õhtusöögi lõpetamiseks. Selleks, et kodus saaks valmistada imemaitsvat kohvi, vajad kohvimasinat, mis seda teeks. Parim kohvimasin on selline, mis vastab sinu ootustele. Vali kohvimasin vastavalt oma kohvi eelistustele: kas armastad juua espressot või hoopiski erinevaid piimakohvisid nagu cappuccino, cafe latte või midagi muud. Kui sa soovid kiirelt ja mugavalt haarata kohvi järele, siis vali automaatne kohvimasin, mis valmistab hetkega imemaitsva kohvi. Kui sul on rohkem aega ja sa lausa hindad kohvi valmistamise protsessi, siis võid soetada endale teist tüüpi kohvimasina. Siin puhul sobib hästi manuaalne kohvimasin või filterkohvimasin. Iga gurmaan lähtub samuti oma eelistustest, kui hakkab sobilikku masinat soetama. Vali sinagi kohvimasin, mis valmistab hea kohvi selliselt nagu sina soovid ja eeldad.

Foto: Shutterstock.com

Kui sul on kodus kohvi gurmaanist elukaaslane, siis kingi üllata teda sel korral kvaliteetse kohvimasinaga. Leia parim kohvimasin, mis talle meeldiks ja muuda iga hommik meeldejäävaks.

Multifunktsionaalne köögikombain

Üks köögikombain kulub ära igasse majapidamisse, kus armastatakse kokata. See on nii universaalne ja mitmekülgne seade, millega saab valmistada lihtsamal viisil kooke, aga ka püreesuppe. Toitude nimekiri, mida selle seadme abiga saab teha, on lõpmata pikk. Olgu selleks kiirem hakkimine, juurviljade püreestamine või hoopiski munade vahustamine – kõiki neid ja ka palju teisi töid teeb ära üks korralik ja erinevate tarvikute köögikombain.

Paljude maitsvate roogade valmistamine muutub sellega palju lihtsamaks. Hoia aega kokku munade vahustamise pealt või taigna segamiselt. Kui sa armastad valmistada erinevaid roogasid juurviljadest, siis köögikombain aitab sul riivida või hakkida vajalikud köögiviljad.

Ahi ja erinevad ahjutarvikud

Selleks, et valmistada kooke või soolaseid ahjuroogasid, vajad sa ahju. Ahjus saab valmistada nii maitsvat kala, pastaroogasid kui ka erinevaid magustoite. Ilma ahjuta ei saaks elada ükski toidugurmaan, sest selle puudumine piiraks toiduvalmistamise võimalusi.

Kaasaegsed ahjud on väga nutikad ja multifunktsionaalsed, omades erinevaid režiime, mille abil küpsetada leiba, kooke, kala või midagi muud. Samuti annab neil valida selliseid funktsioone, mis on mõeldud toidu soojendamiseks või taigna kergitamiseks.

Foto: Shutterstock.com

Kui sinagi armastad kokata ja nautida erinevaid roogasid, siis vali enda kööki hädavajalikud tarvikud, et nende abil katseta uusi retsepte ja pakkuda maitseelamusi kogu perele.

Head Uudised GoodNews