1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Kuidas luua lisasissetulekuid? Tasuta väljakutse pakub ideid, lahendusi ja toetust
Kuidas luua lisasissetulekuid? Tasuta väljakutse pakub ideid, lahendusi ja toetust

Kuidas luua lisasissetulekuid? Tasuta väljakutse pakub ideid, lahendusi ja toetust

Veebikoolitusäri loomise ja kasvu konsultant Sigrit Säga, kes on andnud välja raamatu „Eduka veebikoolitusäri alustalad. 4-osaline mudel jätkusuutliku tulu loomiseks ja rohkemate klientideni jõudmiseks“, on Edu Akadeemia 3.-5. aprillil toimuval tasuta 3-päevase väljakutsel „Lisasissetuleku loomine“ üks põhikorraldajatest ja päevajuht.

Tasuta väljakutses räägitakse, kuidas luua lisasissetulekut.

Sigrit Säga. Foto: Karen Härms

Koos tegutsedes on lihtsam

Üle väga pika aja on Eesti majandus jõudnud langusse, kuid sellest hoolimata tõusevad hinnad meeletu hooga ja keegi ei tea, kaua see nii edasi läheb. See suurendab teadmatust tuleviku osas, mida on viimastel aastatel niigi palju olnud.

Väljakutse on neile, kes soovivad luua lisasissetulekuid. Edu Akadeemia sõnul tuhandete osalejatega väljakutset läbi tehes saab kindlasti osalejatele sobivaid ideid, lahendusi ning toetust, mis aitavad kiiremini ja targemalt tulemusteni jõuda.

„Jah, saaksid vabalt seda ka üksi teha, kuid grupil on koostöös enneolematu jõud, mida üksi pole võimalik luua.  Hea näide on veebruaris toimunud sammuväljakutse. Enam kui 90% aktiivselt osalenutest kinnitas, et nad tegid igapäevaselt 30-300% rohkem samme, kui enne väljakutse algust, just tänu sellele, et nad tegid seda koos teistega!“ toovad korraldajad välja grupis tegutsemise jõu.

Väljakutse on neile, kes soovivad:

  • Panna mõneks päevaks fookus oma tulude suurendamisele.
  • Teha väljakutse läbi koos teiste sarnaselt mõtlevate inimestega ja saada neilt tuge, ideid ja inspiratsiooni.
  • Saada vajalikke teadmisi ja praktilisi nõuandeid, et oma finantseesmärkide poole liikuma hakata ja need ka edukalt saavutada.
  • Väljuda mugavustsoonist, mis on pikalt kinni hoidnud.
  • Luua ise oma finantsreaalsus ning jõuda sisemise rahulolu ja kindlustundeni oma elu ja tuleviku osas, hoolimata sellest, et hinnad ja inflatsioon tõusevad ning majandus langeb.
  • Vabaneda ülemõtlemisest ja hakata tegutsema.
Head Uudised GoodNews