1. Avaleht
  2. Äri
  3. Leedu turvaettevõte Eurocash 1 siseneb Eesti turule ja plaanib omandamisi
Leedu turvaettevõte Eurocash 1 siseneb Eesti turule ja plaanib omandamisi

Leedu turvaettevõte Eurocash 1 siseneb Eesti turule ja plaanib omandamisi

Eesti turule siseneb üks Leedu ja Läti juhtivaid turva- ja sularahaveoettevõtteid Eurocash 1, kellel on üle 20 aasta kogemusi.

„Siseneme Eesti turule praeguse kliendibaasiga, kelle jaoks on oluline saada kõik teenused ühest kohast, seda kõigis kolmes Balti riigis. Hakkame neile teenuseid pakkuma koostöös kohalike partneritega. Asjaolu, et nüüdsest saame pakkuda klientidele teenuseid kogu Baltikumi ulatuses, saab meie klientidele täiendavaks konkurentsieeliseks ja oluliseks lisaväärtuseks,“ ütles Leedu, Läti ja Eesti ettevõtteid kontrolliva valdusettevõtte CHS Investment Groupi tegevjuht Vilius Makauskas.

„Eestit on meie plaanides alati nähtud kui kasutamata nišši, kuhu me tahame siseneda. Alustame oma tegevust siin mõõdukas tempos. Üks peamisi arenguvõimalusi Eestis on turvaettevõtete omandamine, otsime aktiivselt neid võimalusi,“ ütles Makauskas.

OÜ Eurocash1 Estoniast sai grupi neljas ettevõte. Samuti kontrollib see ettevõtteid Leedus ja Lätis: UAB Eurocash1, SIA Eurocash1 ja SIA Eurocash1 LV.

Eelmisel aastal ulatus turvagrupi konsolideeritud tulu Leedus ja Lätis 19,6 miljoni euroni. Plaani kohaselt peaks grupi tulu sel aastal ulatuma 25 miljoni euroni.

2000. aastal asutatud ettevõte pakub tehnilist turvateenust ja füüsilise valve teenust nii era- kui ka juriidilistele isikutele, sh nende varale. Rakendab arukaid turvalahendusi elamutes ja asutustes, pakub sularahaveo ja individuaalsete hoiukastide renditeenust. Kokku pakub ettevõte turvateenuseid üle 10 000 objektile ning on tööandjaks üle 1800 töötajale Leedus ja Lätis.

Head Uudised GoodNews