1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. LEXUSELT LASTELE I Lexus tuli välja väikelastele mõeldud värviraamatuga
LEXUSELT LASTELE I Lexus tuli välja väikelastele mõeldud värviraamatuga

LEXUSELT LASTELE I Lexus tuli välja väikelastele mõeldud värviraamatuga

Karantiin või kodukontor – pere pisemad liikmed ei pruugi kummastki hästi aru saada. Selleks, et peletada veidigi nende igavust karantiini ajal, tuli Lexus välja väikelastele mõeldud värviraamatuga, mille saab hõlpsalt alla laadida, välja printida ja ära värvida. Vanemad lapsed ja täiskasvanud saavad enda osavust proovile panna Jaapani traditsioonilise paberivoltimiskunsti ehk origami digitaalse versiooni abil.

Väljaprinditav värviraamat sisaldab 12 pilti, mis kujutavad Lexuse erinevaid mudeleid linnapildis ja looduses. Näiteks Eestiski suurt populaarsust kogunud linnamaasturid Lexus UX ja RX, millest viimane on koguni Jaapani autotootja enimmüüdud mudel, mida on tänaseks müüdud üle kolme miljoni auto. Lisaks saab fantaasial lasta lennata selliste mudelite värvimisel nagu CT 200h, ES 300h, LC 500h ja NX 300h.

Värvitavad pildid sobivad igas vanuses väikelastele ja on eelkõige mõeldud köitma väikeste autohuviliste tähelepanu. Raamatu saab tasuta alla laadida SIIT!

Vanematele lastele, aga ka täiskasvanutele pakub Lexus võimalust võrrelda oma osavust Jaapani käsitöömeistritega ja voltida digitaalselt (või miks ka mitte paberil) origami-stiilis kass. Takumid ehk Jaapani käsitöömeistrid peavad enne aunimetuse välja teenimist läbima ranged hindamiskatsed ja üheks neist on pealtnäha suhteliselt lihtsa kassi voltimine. Ent seda tuleb teha ühe – mittedomineeriva – käega ning see peab saama täielikult valmis alla 90 sekundiga. Volditava kassi leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews