1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG esitleb Systems Europe messil täiustatud B2B ekraane
LG esitleb Systems Europe messil täiustatud B2B ekraane

LG esitleb Systems Europe messil täiustatud B2B ekraane

LG Smart Platform Signage with webOSTehnoloogiaettevõte LG Electronics (LG) toob 10.-12. veebruaril Amsterdamis toimuval Integrated Systems Europe (ISE) 2015 messil avalikkuse ette innovaatilised B2B tooted. LG tutvustab digitaalseid kommertstooteid ja telerisarja, mille hulka kuulub 105-tolline Ultra HD Signage ekraan, webOS lahendused ja läbipaistev kommertsekraan. LG juhtivad kommertsekraanid täiustavad avalikke ruume, sealhulgas kaupluseid, lennujaamu, koole, kiirtoidurestorane, hotelle, haiglaid ning kontoreid.

Smart Hotel TV

LG tutvustab messi külastajatele oma uusimat Smart Platform Signane sarja ja hotellidele mõeldud telerit, mis funktsioneerib webOS platvormi baasil. Lahendus on mugav ning võimaldab alla laadida kasulikku sisu ning arendada samal ajal välja rakendusi, mis vastavad täpselt vajadusele.

WebOS operatsioonisüsteemi abil saavad kasutajad LG Smart Signage platvormi nutitelefoni või tahvelarvuti kaudu koheselt uuendada. Tänu WiFi ühenduvusele puudub vajadus nii juhtmega interneti kui ka kulukate süsteemide järele. WebOS Hotel TV kaudu on võimalik vaadata filme ning teleprogramme. Lisaks võimaldab see külastajatel saada informatsiooni hotelli pakkumiste ning lähedal asuvate meelelahtuste kohta.

Lisaks tutvustab LG ISE 2015 messil  Remote Management System (RMS) lahendusi. Tehnoloogia võimaldab juhtida nii valgustust, toatemperatuuri, konditsioneeri ja isegi kardinaid. Süsteem muudab hotellikülastuse mugavaks ning võimaldab reguleerida mitmeid toa funktsioone voodist lahkumata.

LG Transparent Display Dooler DoorLäbipaistev ekraan külmikule

ISE 2015 külastajatele tutvustatakse LG M+ tehnoloogiaga varustatud läbipaistvat külmikuekraani, mis tagab täiustatud erksuse, hoides samal ajal elektritarbimise minimaalsena. Reklaamisisu on võimalik kuvada külmiku välisküljele ning külastajad saavad samal ajal tutvuda külmiku sees olevate toodetega.

Esitlemisele tuleb ka LG Mirror Display, millel on täispikkuses puutetundlik ekraan. Tänu Virtual Fitting funktsioonile saavad kasutajad proovida selga erinevaid rõivaid riietusruumi sisenemata. Lisaks sellele saavad kasutajad ekraanile vajutades hõlpsalt muuta ka riiete värve.

Ülilai Ultra HD Digital Signage

LG toob avalikkuse ette ka ülilaia Ultra HD Digital Signage sarja 84-, 98- ja 105-tolliste ekraanidega. Kõik tooted võimaldavad elutruud pildikvaliteeti ning Full HD ekraanidega võrreldes neli korda paremat teravust. Innovaatililine Interactive White Board (IWB) funktsioon võimaldab kasutajatel kontoris või koolis jagada kohtumiste olulisimaid punkte või tunniplaane internetiga ühendatud süle- või tahvelarvuti kaudu. IWB süsteem on kaugjuhitav seadmete kaudu, mis on ühendatud samasse internetivõrku. 84-tolline mudel suudab tuvastada kuni kümmet puutepunkti samaaegselt, võimaldades mitmetel kasutajatel ekraani samaaegselt kasutada.

LG_98-inch_ULTRA_HD_Digital_Signage“Oleme väga elevil, et saame ISE 2015 messil oma globaalsetele B2B klientidele mitmeid innovaatilisi tooteid tutvustada,” ütles ütles Hyoung-sei Park, LG Electronics Home Entertainment Company IT äridivisjoni juht. “Suurendame oma kohalolekut globaalsek kommertsekraanide turul, luues koostöösidemed juhtivate süsteemiintegratsiooni ettevõtetega. Usume, et need pingutused panustavad meie ärivõimaluste laiendamisse.”

ISE 2015 messi külastajad on oodatud LG boksi (nr 11-K75), et tutvuda ettevõtte innovaatiliste lahenduste ja toodetega.

LG Electronics, Inc. (KSE: 066570.KS) on üleilmne tehnoloogiainnovaator koduelektroonika, mobiilsidevahendite ja kodumasinate valdkonnas. Firmas töötab üle 87 000 inimese enam kui 113 tegevusvaldkonnas. 2013. aastal moodustas ettevõtte müügikäive kokku 53,14 miljardit dollarit. LG koosneb neljast äriüksusest – kodune meelelahutus, mobiilsed lahendused, kodumasinad ning kliimaseadmed ja energialahendused. LG on üks maailma juhtivatest lameekraaniga telerite, mobiiltelefonide, kliimaseadmete, pesumasinate ja külmikute tootjatest. LG on 2013 ENERGY STAR® Aasta Partner. Täiendav informatsioon: www.LGnewsroom.com.

 LG Home Entertainment Company on juhtiv lameekraanide, kuvarite, kommertsekraanide, audio- ja videoseadmete, personaalarvutite ja turvalahenduste tootja. Üksus avardab pidevalt tehnoloogia piire, et luua rikkaliku sisu ja stiilse disainiga tooteid, mis vastaks tarbija vajadustele. LG toodete hulka kuuluvad CINEMA 3D Smart TV telerid, OLED TV telerid, IPS kuvarid, kodukinosüsteemid, Blu-ray mängijad, autode audio- ja videoseadmed, hiireskännerid ja välised andmekandjad. LG toodete hulka kuuluvad nii kommertsekraanid, videokonverentside süsteemid kui IP-turvakaamerad.

Head Uudised GoodNews