1. Avaleht
  2. Toode
  3. LG G4 – kõige ambitsioonikam nutitelefon
LG G4 – kõige ambitsioonikam nutitelefon

LG G4 – kõige ambitsioonikam nutitelefon

G4_CeramicTehnoloogiaettevõtte LG Electronics (LG) esitles eile oma uut oodatud nutitelefoni LG G4, mille esitlused toimusid korraga kuues maailma linnas: New York’is, Londonis, Pariisis, Singapuris, Istanbulis ja Seoul’is. Kokku kogunes G3 nutitelefoni järeltulija esitlusele ligi 1000 külalist üle maailma. LG G4 esimeste kasutajate seas on ka 4000 õnnelikku inimest, kellele antakse uus G4 nutitelefon, et osaleda ettevõtte suurimas kasutajakogemuse kampaanias.

G4 nutitelefoni puhul keskendus LG mugavale elegantsele disainile, heale visuaalsele kogemusele ning inimkeskse kasutuskogemuse pakkumisele. LG G4 kaameral on nutitelefonide jaoks eriline F1.8 avaga objektiiv, mis laseb pildisensorini 80 protsenti enam valgust, kui LG G3 kaamera. Innovatiivset kaameramoodulit täiendab uus IPS Quantum ekraan, mis on veelgi parem G3 nutitelefonil kasutatavast Quad HD ekraanist. LG G4 kasutusmugavusele aitab kaasa telefoni sihvakas kaarjas disain ja graafiline kasutajaliides.

G4_Genuine Leather2„Selle moodsa kõrgklassi nutitelefoniga, mis on keskendunud tasakaalustatud kasutuskogemuse pakkumisele ja mis võistleb maailma parimatega, peame kinni oma lubadusest luua innovatsiooni parema elu nimel,“ ütles LG Electronics Mobile Communications Company president ja CEO Juno Cho. „Tahtsime anda tarbijatele eriti inimkeskse seadme, mis kombineerib tundlikkuse maailma parimat jõudlust pakkuvate tehnoloogiatega. Alates disainist ja kaamerast kuni ekraani ja kasutajaliideseni on see kõige ambitsioonikam telefon, mille siiani loonud oleme.“

Mugav ja elegantne disain

Oma uue lipulaeva loomisel pööras LG erilist tähelepanu materjalidele. LG G4 on saadaval kuute erinevat värvi naturaalsest nahast kerega. Nahk on taimedega pargitud. Taimedega parkimine on iidne traditsioon, mida nahameistrid kasutavad naha töötlemiseks ja värvimiseks. G4 naha värvid on rikkad soojad toonid, mis näevad autentsed välja ning muutuvad aja jooksul. Taimedega pargitud nahk on ka keskkonnasõbralik ning taaskasutatav, kuna töötlemisel pole kasutatud tugevaid kemikaale. Teiste telefoni kere materjalide valikus on 3D mustriga puhas keraamiline valge, sepistatud metalne hall või läikiv kuldne.

LG G4 mugav moodne elegants on värskendav disainierinevus tavapärastest sarnastest metalsetest telefonidest. LG G4 disaini iseloomustab Slim Arc peen kaarjas kujundusjoon, mis on kasutusel tervel kerel, ning mida võimendab ekraani õrn nõgusus. Lisaks disainielemendile, on telefon tänu Slim Arc disainile ka 20 protsenti vastupidavam ekraaniga vastu maad kukkumisel kui tavaline lame telefon ning selle abil on nutitelefoni mugavam ja turvalisem käes hoida.

Nutitelefoni välist disaini täiustab ka telefoni kasutajaliides, millel on lihtne ja intuitiivne graafika. LG G4 ikoonide värvid on kirkamad ning nende ümarad nurgad vastavad Slim Arc disainile. Lisaks muudab Smart Notice teadete rakendus automaatselt oma tausta- ja teksi värvi olenevalt kasutaja poolt valitud taustapildile.

Visuaalne kogemus

G4_Genuine LeatherLG lõi G4 nutitelefonile 16MP kaamera, mis teeb kauneid pilte ka hämarates valgusoludes. Kaameramoodulil on lai F1.8 avaga objektiiv, tänu millele jõuab sensorini 80 protsenti rohkem valgust. LG täiendas hämaras pildistamise omadusi ka OIS 2.0 pildistabilisaatoriga, mis on kaks korda võimsam kui OIS+, laiendades pildistabilisatsiooni ühest kraadist kahe kraadini X- ja Y-teljel, lisades esimest korda ka kolmanda telje.

G4 nutitelefoni kaameral on uue funktsioonina olemas ka Manual Mode manuaalrežiim, mis lubab kogenud fotograafidel luua kunstipärasemaid fotosid kontrollides fookust, säriaega, ISO, särikompensatsiooni ja valge tasakaalu iga võtte puhul. Kogenud fotograafid saavad oma fotosid lisaks JPG-formaadile salvestada ka RAW-formaadis.

G4_Genuine Leather1LG G4 täiustatud kaameral on Color Spectrum Sensor (CSS), mis suurendab värvitäpsust, lugedes täpselt ümbritseva valguse RGB väärtusi ning ning objektidelt peegelduvat infrapuna valgust. CSS kasutab seda infot kaamera valge tasakaalu ja välgu tooni seadistamiseks, et pildid jääksid võimalikult sarnased sellele, mida silmaga näeb. Color Spectrum Sensoriga ei näe punased enam välja nagu erkoranžid ning valged nagu tuhmkollased.

Parimate selfie’de tegemiseks lisas LG uuele nutitelefonile tööstuse juhtiva 8MP eesmise kaamera, et luua teravaid ja detailseid portreesid või grupipilte. Gesture Interval Shot on edasiarendus Gesture Shot käeviipega pildistamisest, tehes korraga neli pilti kahesekundiliste vahedega. Kaamera aktiveerub kui kaamera ees kaks korda  kätt rusikasse suruda.

Ekraanitehnoloogia on samuti teinud suure hüppe. LG G4 on esimene nutitelefon, mis kasutab LG Display 5,5-tollist IPS Quantum Display ekraani, millel on 20 protsenti parem värviproduktsioon, 25 protsenti parem heledus ning 50 protsenti suurem kontrast. See on esimene Quad HD ekraan, mis kasutab Advanced In-Cell Touch (AIT) tehnoloogiat, mis kombineerib LCD ja puutesensori üheks kihiks, et pakkuda paremat värviproduktsiooni ja tundlikkust. Uus ekraan on kalibreeritud vastavalt DCI (Digital Cinema Initiatives) värvistandarditele, mida kasutatakse Hollywoodi stuudiotes.

Võimsus ja töökindlus

G4_Genuine Leather3G4 puhul ei vähenda kõrge kvaliteediga ekraan aku eluiga. LG G4 on varustatud suure 3000mAh eemaldatava akuga, mis on tänaste kõrgklassi telefonide puhul pigem erand. Tänu erksale kuid energiasäästlikule X10 LTE-ga varustatud Qualcomm® Snapdragon™ 808 protsessorile peab LG G4 normaalsel kasutusel vaevata vastu kogu päeva. LG G4 aku peab vastu 20 protsenti kauem kui G3 samasuur aku.

Inimkeskne kasutajaliides

LG G4 on esimene telefon, mis kasutab inimkeskset kasutajaliidest UX 4.0. UX 4.0 on veelgi lihtsam ja intuitiivselt arusaadav, vastates iga kasutaja vajadustele. Uuendatud kasutajaliides eemaldab ebavajalikud seadistamise sammud, pakkudes samal ajal aga rohkem seadistamisvõimalusi edasijõudnud kasutajatele.

  • Quick Shot pildistamisrežiim lubab kasutajatel teha pilte ilma kaamerarakendust avamata topeltpuudutusega telefoni tagumisel nupul ja isegi siis, kui ekraan on välja lülitatud. LG G4 nutitelefonil on ka eriti kiire kaamera käivitus, mis võtab aega vaid 6/10 sekundit.
  • Uues galeriis on võimalik eriti kiiresti tuhandete piltide vahel kerida ja neid ajajoonel vaadata. Memories ehk mälestuste funktsioon korrastab fotod ja videod automaatselt vastavalt ajale ja tegemise kohale albumitesse ilma neid eelnevalt pilve üles laadimata.
  • Event Pocket kalendrirakendus lubab kasutajatel luua ühe universaalse kalendri, vedades sinna kohtumisi ja üritusi nii erinevatest kalendritest kui ka sotsiaalmeedia lehtedelt. Pärast esialgset seadistamist ei ole enam vaja mitmesse kalendrisse sisse logida.
  • Täiustatud Smart Notice teadeterakendus pakub personaalseid teateid ilma, reisi ja muu info kohta, analüüsides kasutaja harjumusi, nagu näiteks teekonda tööle. See aitab rakendusel saata personaalseid sõnumeid, nagu näiteks: „Võta rongile minnes vihmavari kaasa.“
  • Quick Help lubab kasutajatel otsida kiireid vastuseid LG G4 kasutamise küsimustele otse Smart Notice rakenduses. Quick Help saab juhendada kasutajaid ka LG G4 seadistamise juures või isegi kokku leppida kõne klienditoe telefonile.LG teeb koostööd erinevate partneritega, et muuta G4 kasutuskogemus veelgi paremaks. G4 nutitelefonile on näiteks juba sisse installeeritud Google Office ning G4 omanikud saavad lisaks kaheks aastaks 100GB vaba ruumi Google Drive pilvekontol. Koos MirrorLink’i ja LG G4 nutitelefoniga, saavad Volkswageni omanikud vaadata autosõralikku G4 kasutajaliidest ka armatuuriekraanil, kuhu on nutitelefonilt integreeritud ka kõik kontaktid, navigatsioon ja muusika.

LG G4 tuleb müügile alates 29. aprillist Koreas ning sealt edasi üle maailma. Hind ja saadavus tehakse teatavaks igal turul eraldi.

Põhiomadused:*

  • Kiibistik: Qualcomm Snapdragon™ 808 protsessor ja X10 LTE
  • Ekraan: 5.5-tolline Quad HD IPS Quantum Display (2560 x 1440, 538ppi)
  • Mälu: 32GB eMMC ROM, 3GB LPDDR3 RAM / microSD kaardipesa
  • Kaamera: Tagumine 16MP koos F1.8 avaga / OIS 2.0 / Eestmine 8MP koos F2.0 avaga
  • Aku: 3,000mAh (eemaldatav)
  • Operatsioonisüsteem: Android 5.1 Lollipop
  • Mõõtmed: 148.9 x 76.1 x 6.3 – 9.8 mm
  • Kaal: 155g
  • Võrk: 4G / LTE / HSPA+ 21 Mbps (3G)
  • Ühenduvus: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 4.1LE / NFC / USB 2.0
  • Värv: (keraamiline) metalne hall / keraamiline valge / läikin kuld /
    (Nahk) must / pruun / punane / taevasinine / beež / kollane
  • Muu: manuaalrežiim / Gesture Interval Shot / Quick Shot* Omadused võivad olenevalt turust erineda.
Head Uudised GoodNews