1. Avaleht
  2. Majandus
  3. LG kuivatiga pesumasinate müük kasvas hüppeliselt
LG kuivatiga pesumasinate müük kasvas hüppeliselt

LG kuivatiga pesumasinate müük kasvas hüppeliselt

Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on LG kuivatiga pesumasinaid müüdud Eestis 77% rohkem.

Eesti tarbija jaoks on uut pesumasinat valides olulised selle funktsionaalsus ja energiatõhusus, kuid eelkõige võimalus kasutada masinat ka kitsastes oludes ja väiksemates korterites. Seda tendentsi peegeldab ka Baltikumi turu müüduim mudel, mis on ülimalt kompakte, kõigest 45 cm sügavune FH2U2HDM1N.

Heade müüginumbrite taga on ka klientide praktiline mõtteviis – Eesti inimene oskab hinnata mugavust ja tasuvust, mida pakub kaks ühes masin. Lisaks kompaktsetele mõõtudele, on kaks ühes masin ka elektri-, vee- ja ajasäästlik. Näiteks toimub kuivatusrežiimile üleminek automaatselt peale pesutsükli lõppu ja kasutaja ei pea tegema muud kui võtma pestud ja kuivatatud riided välja.

Tänavu plaanib elektroonikaettevõte LG turule tuua ka laiema valiku mudeleid, mis loovad tarbijatele võimaluse leida endale sobiliku suuruse, hinnakategooria ja disainiga mudel.

“Oleme müügitulemustega rahul ja näeme, et pesumasinate turul on nõudlus sisseehitatud kuivatiga mudelite järele üha kasvamas. Sellest tulenevalt plaanime tänavu ka oluliselt täiendanud oma tootevalikut ja lisada veelgi rohkem funktsioone.

Näiteks on kõige uuematel mudelitel olemas TrueSteam aurutusfunktsioon, mis teeb kanga pehmemaks ja hävitab 99% allergeene. WIFI ühilduvus, mis annab võimaluse lisada masinatele erinevaid programme ja jälgida seda mugavalt oma nutitelefonist ning EcoHybrid tehnoloogia, mis aitab säästa vett ja muudab kuivatusrežiimi lühemaks,” rääkis Normunds Prūsis, LG kodumasinate tootesegmendi juht Baltikumis.

Head Uudised GoodNews