1. Avaleht
  2. Äri
  3. LHV tasuta veebiseminarilt saab juhiseid pensioniraha investeerimiseks
LHV tasuta veebiseminarilt saab juhiseid pensioniraha investeerimiseks

LHV tasuta veebiseminarilt saab juhiseid pensioniraha investeerimiseks

LHV kutsub kõiki huvilisi osalema 7. aprillil tasuta investeerimisseminaril, mis annab juhiseid iseseisvaks investeerimiseks, kasutades selleks pensioni investeerimiskonto ehk PIK-i võimalust.

Seminaril räägib LHV portfellihaldur Mikk Taras pikaajalise investeerimise parimast praktikast: kuidas hajutada riske, valida õiged väärtpaberid ja elada üle turu võnkumised. Investeerimisteenuste juht Martin Mets tutvustab lähemalt LHV pensioni investeerimiskontot. Samuti käiakse üle põhilised kuupäevad, mida järgida, et LHV PIK-iga juba sügisel iseseisvalt oma II samba varasid kasvatama hakata.

Pensioni investeerimiskonto on pensionireformiga loodud alternatiiv pensionifondile, mille abil saab iga pensionikoguja ise hoida ja kasvatada oma pensionivara II pensionisamba süsteemi sees. Tegu on isikliku pangakontoga, kuhu saab suunata oma regulaarsed pensioni sissemaksed ja seni II samba pensionifondidesse kogunenud raha, mida investeeritakse automaatselt ja hajutatult konto omaniku valitud väärtpaberitesse.

Head Uudised GoodNews