1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Lidl Eesti maksab töötajatele erakorralist toetust
Lidl Eesti maksab töötajatele erakorralist toetust

Lidl Eesti maksab töötajatele erakorralist toetust

Lidl Eesti maksab kõikidele töötajatele 30% kuupalga ulatuses ühekordset toetust, et aidata neil toime tulla kiire elukalliduse tõusuga, lisaks täieneb töötajate lisahüvede pakett. Aasta täitudes on kõikidele Lidli töötajatele ette nähtud ka iga-aastane palgatõus.

Lidl Eesti personaliosakonna juht Liina Kippasto selgitas, et Lidli jaoks on esmatähtis hoolida oma töötajate heaolust: “Meie suurim väärtus on inimesed, kes igapäevaselt täidavad klientidele Lidli antud lubadusi. Näeme, et mure üldise hindade ja elamiskulude tõusu pärast sellel talvel on suur, mistõttu otsustasime oma töötajaid toetada.” Ühtekokku panustab ettevõte jaanuaris töötajatele erakorralise toetuse maksmiseks 450 000 eurot.

Aasta tagasi poodidesse tööle asunud meeskonnale pakkus Lidl Eesti sektori keskmisest veerandi võrra kõrgemat palka ning mitmeid lisahüvesid, nagu täiendav tervisekindlustus ja lisaks palgale veel igakuine 100-eurone pühendumustasu.

“Käesolevast aastast lisandus kõigi töötajate hüvede paketti ka spordikompensatsioon,” lisas Kippasto ning rõhutas ühtlasi, et kõik hüved hakkavad Lidlis kehtima kohe esimesest tööpäevast ega sõltu katseajast.

Jaanuaris tõuseb ka paljude Lidl Eesti poetöötajate palk. “Tegemist on lepingust tuleneva korralise palgatõusuga, mis ootab iga Lidli töötajat, kel täitub ettevõttes järjekordne aasta. Kuna suurem osa meie poetöötajatest liitusid Lidli meeskonnaga just eelmise aasta jaanuaris, siis on kätte jõudnud ka lubatud palgatõusu aeg,” selgitas Kippasto.

Head Uudised GoodNews