1. Avaleht
  2. Majandus
  3. MCDONALD’S BALTICS! McDonald’s toob turule kauaoodatud mobiilirakenduse
MCDONALD’S BALTICS! McDonald’s toob turule kauaoodatud mobiilirakenduse

MCDONALD’S BALTICS! McDonald’s toob turule kauaoodatud mobiilirakenduse

McDonald'sMcDonald’s laiendab oma digitaalseid lahendusi tuues turule mobiilirakenduse McDonald’s Baltics, mis on spetsiaalselt loodud Baltikumi kasutajate jaoks. Rakendus on tänasest kättesaadav nii iOS kui Androidi kasutajate jaoks App Store ja Google Play keskkondades.

“McDonald’s teeb pidevalt jõupingutusi, et pakkuda oma külastajatele järjest paremat ja tõhusamat kasutajakogemust. Järgmise sammuna selle saavutamiseks on meil hea meel võtta Eestis kasutusele uus mobiilirakendus. Kuna mobiilsed seadmed on muutunud inimeste igapäevaelu lahutamatuks osaks, on tegu igati loogilise arenguga. Ka McDonald’s kodulehte külastatakse arvuti asemel üha enam mobiili kaudu ja see suundumus on kasvutrendis.  Näeme, et meie külastajad otsivad kiiret ja lihtsat ligipääsu tooteinfole, uudistele ja kampaaniatele ning McDonald’s Baltics rakendus on sellistele ootustele vastamiseks hea tööriist,” kommenteeris McDonald’s Baltikumi tegevjuht Vladimir Janevski.

McDonald's_mobiilirakendus

Tema sõnul on McDonald’s Baltics mobiilirakendus lihtsaim ja kiireim viis saada mistahes teavet McDonald’s restoraniketi kohta. „Rakenduse kasutajad saavad alati esimesena teada uutest toodetest ja pakkumistest. Google Maps teenusega ühendatud restorani asukohamääraja aitab leida lähima McDonald’s restorani ja kuvab kontaktinfo ning lahtiolekuaegasid. Rakendus pakub võimalust edastada lihtsa kliki abil McDonald’s restoranile ka kiri,“ rääkis Janevski.

McDonald’s mobiilirakendus sisaldab unikaalseid tootepakkumisi, teavet restorani asukohtade osas ja üldinfot ettevõtte kohta. Juuli keskpaigast alates laieneb rakenduse teenuste valik ja selle kaudu muutub kättesaadavaks restorani menüü, personaalsed pakkumised, toiteväärtuse ja allergeenide andmed ning palju muud. Iga uus rakenduse kasutaja saab limiteeritud aja jooksul võimaluse osta kaks legendaarset Big Mac burgerit ühe hinnaga.

Rohkem infot rakenduse kohta leiab SIIT!

Head Uudised GoodNews