1. Avaleht
  2. Majandus
  3. POP-UP KONTORID! Elisa kutsub töötama pop-up välikontorites
POP-UP KONTORID! Elisa kutsub töötama pop-up välikontorites

POP-UP KONTORID! Elisa kutsub töötama pop-up välikontorites

Elisa_valikontorElisa eestvedamisel korraldatakse juulis ja augustis Tallinna eri paikades välikontoripäevi, kus inimesed saavad oma igapäevaseid töökohustusi täita kontorist väljaspool.

Ettevõtte ärikliendiüksuse turundusjuhi Triine Casdagli sõnul on ettevõtmise eesmärk julgustada inimesi suvisel ajal kontoriseinte vahelt välja tulema. „Tänapäeval ei pea tööd tegema ainult igapäevastes kontoriruumides, kui on olemas vajalikud vahendid sujuvaks töökorralduseks. Asukoht loeb palju – uues inspireerivas keskkonnas tulevad tihti huvitavamad ideed ning ollakse produktiivsemad.” Casdagli sõnul on väljas töötajate seas populaarseks lahenduseks muutunud mobiilise interneti kasutamine arvutis, mida kasutab täna juba 68% Eesti äriklientidest.”

välikontor

Ta lisas, et seda trendi kinnitavad ka uuringud: „Näiteks hiljutise Euroopa digitaalarengu aruande järgi on Eesti  mobiilse interneti kasutuselt Euroopa esirinnas.“

Pop-up-välikontorites saab töötada juulis ja augustis Tallinnas eri paikades. Sinna on oodatud kõik, kes soovivad tuua tööpäeva vaheldust ja töötada kontorist eemal. Välikontorid on varustatud Elisa mobiilse interneti netipulkade ja taskuruuteritega, mida saab tasuta isikut tõendava dokumendi alusel laenutada.

Välikontorid on avatud ilusate ilmadega, vihma korral jäävad kontorid suletuks. Esimene Elisa pop-up välikontor on ilusa ilma korral avatud homme, 1. juulil Kadrioru pargis, Luigetiigi vahetus läheduses ja seda ajavahemikul 10.00-16.00.

Täpsemad toimumisajad ja  järgmised Elisa pop-up välikontori asukohad leiab Elisa Eesti Facebookist

Head Uudised GoodNews