1. Avaleht
  2. Toode
  3. McDonald’s pakub reedel tasuta hommikusööki
McDonald’s pakub reedel tasuta hommikusööki

McDonald’s pakub reedel tasuta hommikusööki

MCD_Breakfast_EE_2014_poster_700x1000Baltimaade juhtiv restoranikett McDonald’s pakub sel reedel, 7. märtsil oma Tallinna ja Tartu restoranides tasuta hommikusööki. Iga McDonald’s restorani külastaja saab hommikusöögiks tasuta McMuffini peekoni ja munaga.

„Meil on väga hea meel, et saame pakkuda Eestis McDonald’s hommikusöögimenüüd ning soovime anda kõigile külastajatele võimaluse seda tasuta maitsta. Meie hommikusöögi valik sisaldab selliseid tooteid, mida külastajad päevasest menüüst ei leia – McMuffinid, McToast’id, Croissant’id, DeLuxe võileivad, müsli ja marjadega jogurt ning palju muud maitsvat, millega hommikukohvi saatel mõnusat päeva alustada,“ rääkis McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Tomasz Nawrocki.

„Eestlaste seas läbi viidud küsitlus näitas, et koguni 80% inimestest sööb hommikusööki iga päev,” selgitas Nawrocki. „Seetõttu ennustasime, et McDonald’s mitmekülgne menüü kujuneb eestimaalaste seas populaarseks. Siinsed külastajad on uuendustele väga avatud, mistõttu otsustasimegi hommikumenüüd esimesena just Eestis pakkuda. Hetkel oleme tulemustega Eestis väga rahul ning loodame lähiaastatel ka teistes Balti riikides hommikusööki pakkuma asuda,“ lisas Nawrocki.

Reedel, 7. märtsil, on kõik huvilised oodatud tasuta McDonald’s restorani hommikusöögimenüüd proovima. Hommikusööki pakutakse kuues Tallinna ja kahes Tartu restoranis kell 6.00-10.00 hommikul, mil kõik külastajad saavad tasuta McMuffini peekoni ja munaga. „Midagi lisaks osta ei ole vaja, lihtsalt küsige teenindajalt tasuta McMuffinit,“ julgustas Nawrocki võimalust kasutama.

McDonald’s pakub oma Tallinna restoranides hommikusööki alates möödunud kevadest ning käesoleva aasta alguses laienes pakkumine ka Tartu restoranidele.

McDonald's pakub reedel tasuta hommikusööki2

 

Head Uudised GoodNews