1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Microsoft toetab MTÜ-sid
Microsoft toetab MTÜ-sid

Microsoft toetab MTÜ-sid

Microsoft avaldas blogipostituse, kus tutvustatakse mittetulundusühingutele loodud pilvelahendusi, mis võimaldab MTÜ-del varasemast veelgi paindlikumalt, proaktiivsemalt ja enda eripärasid silmas pidades valida kõige sobivamate lahenduste vahel.

Uus integreeritud pilvelahendus pakub MTÜ-dele mitmekülgseid võimalusi, mille abil saavad nad kasutada digilahendusi ja Office’i tooteid turvaliselt ja tasuta. Ettevõtte blogis on toodud välja, et kaks aastat tagasi sai kokku rühm insenere, vabatahtlikke ja müügi- ja äriinimesi, kes on valmistanud MTÜ-dele tänases ajahetkes parima lahenduse, mis aitab neil kaasas käia digitaalsete arengutega ja teha tööd efektiivsemalt.

Tegemist on Microsoft 365 Businessi integreeritud pilvelahendusega just MTÜ-dele, mida saavad tasuta kasutada kuni 10-liikmelised organisatsioonid. Kui töötajate hulk on üle 10, peab organisatsioon maksma iga lisainimese pealt 5 dollarit kuus. Kõik lahendused on loodud eesmärgiga tõsta kasutajate turvalisust ja võimekust kübermaailmas. MTÜ-d saavad kasutada Office 365 rakendusi, Windows Professionali ja täiustatud turbevõimalusi.

Seda kõike saavad kolmanda sektori aktivistid kasutama õppida konkreetsel õppeplatvormil, mis töötati välja koostöös MTÜ-ga Techsoup. Platvorm täieneb pidevalt uue sisu ja kursustega. “Üheskoos aitame tõsta MTÜ-de digitaalset võimekust ja pakume kübertuge, et panna õlg alla neile, kes tegelevad aktiivselt kriitiliste väljakutsetega ja aitavad teisi,” sõnas Techsoupi asutaja Rebecca Masisak.

Microsoft on 2016. aastast toetanud Eesti 70 MTÜ tarkvara turvalisuse arendamist 197 079 dollari väärtuses.

Head Uudised GoodNews