1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Muhu sai päris oma e-poe
Muhu sai päris oma e-poe

Muhu sai päris oma e-poe

Käesolev nädal on Muhumaa jaoks suur ja tähtis – avati Muhu päris oma e-kaubamaja Muhubrands.com.

“Muhu Brandsi e-poodi ajendas ellu kutsuma eelkõige soov toetada tublisid muhulasi. Muhus elavad tublid, ettevõtlikud tootjad ja käsitöölised, kes loovad südamega oma toodangut ja armastavad kodusaart. Kuna aga saarel tuleb igaühel ise hakkama saada, on igasugune lisateenistus meie kogukonna liikmetele ja nende peredele väga oluline, ” ütles e-poe asutaja ettevõtja Tõnis Hinnosaar.

Muhu vallavanem Raido Liitmäe: “Muhus on läbi aegade targaks peetud inimesi, kes lisaks teadmistele ka oma kätega midagi teha oskavad. Muhu inimesed on ettevõtlikud, osates hoida meie ajalugu, olles samal ajal uuendusmeelsed, luues üha uusi tooteid, ent me teame kõik, kui raske on väikeettevõtjal turustada oma tooteid. E-pood annab meie käsitöölistele ja väiketootjatele täiendava võimaluse elada ja töötada imearmsal Muhu saarel ning müüa oma kaupa üle laia ilma. Edu e-poele! Võin kindlalt öelda, et Muhu inimesed on oma kätega ja vaimujõuga loonud Eesti ühe mõnusama ja hinnatuma elukoha.”

Noore Muhu ettevõtja Kätli Saarkoppel-Kruuseri sõnul leiab klient e-kaubamajast Muhu tootjate mitmekesist kaupa ostjale mugavas ja selgestikasutatavas moodsas keskkonnas. “Arvan, et e-kaubamaja lisab kohapealsetele Muhu käsitööpoodidele ja ateljeedele mõnusat nüanssi ja on väiksele saarele väga oluline. Minul on väga hea meel, et saan oma tooteid e-poes pakkuda. Kuna olen ettevõtluse alguses, siis kasvan rõõmuga koos Muhu Brandsiga,” ütles ta.

E-pood pole ainult käsitööle keskendunud, vaid koondab kõike seda, mida Muhu saarel toodetakse. Valikust leiab näiteks ka toiduaineid, raamatuid, kinkekaarte. Avamishetkel on poest kättesaadav ligi 20 tootja kaup. Sortiment suureneb iganädalaselt, sest juba täna on väiksel Muhu saarel endast märku andnud üle 70 erineva tootja.

Poodi haldab Engelvels. Poe kontaktisikuks on muhulane Imre Luht.

Head Uudised GoodNews