1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Narva ettevõtlusnädal pakub üritusi igas vanuses inimestele
Narva ettevõtlusnädal pakub üritusi igas vanuses inimestele

Narva ettevõtlusnädal pakub üritusi igas vanuses inimestele

Ettevõtlusnädal6-11. oktoobrini Narvas toimuv ettevõtlusnädal võrab fookusesse  loomemajanduse, ekspordi ja noored ettevõtjad. Tulemas on seminarid ettevõtjatele, karjääriõppe päevad Narva koolides, TEDx Narva konverents ja koolifirmade laat. Kõik üritused, välja arvatud TEDx Narva konverents, on osalejatele tasuta, teatas ettevõtlusnädalat korraldav Narva Linna Arenduse ja Ökonoomika Amet.

6. oktoobril toimub Loomingulise arengu ja vaba aja veetmise keskuse GAGARIN Narva Käsitöömajas seminar „Loomemajandus ja selle perspektiivid Ida-Virumaal“. Esinevad Kultuuriministeeriumi asekantsler Raul Oreškin, Eesti loomemajanduse eksperdid ja praktikud.

8. oktoobri hommikul toimub koostöös EAS-ga Soome turule suunatud seminar. Irene Surva-Lehtonen, EAS-i ekspordikonsultant Soomes, annab nõu, kuidas edukalt Soome turule siseneda. Marko Saue, Goal Marketing OÜ-st, tutvustab sotsiaalmeediaturunduse eripärasid. Oma kogemust Soome turult jagab meeste ja naiste pealisrõivaid tootva Year AS juhatuse liige Raivo Holm.

9. oktoobril toimub Tartu Ülikooli Narva Kolledžis Narva mentorite klubi raames ettevõtjatele suunatud SA IVEK seminar „Kuidas tegelikult töötab internetipood?“. Osalejatele räägitakse põhilistest vigadest ja internetikaubanduse edukuse teguritest.

11. oktoobril arutatakse ettevõtluse, loomingulisuse, spordi ja kogukonna kaasamise teemadel TEDx Narva konverentsil „Võimaluste poole“. Samuti kuulutatakse Astri Kaubanduskeskuses aset leidva koolifirmade laada raames välja konkursi „Parim koolifirma“ võitja.

6. ja 7. oktoobril korraldab Ida-Virumaa Rajaleidja keskus koostöös SA-ga Entrum ja mitteformaalse õppe keskusega VitaTiim Narva koolides rida üritusi, mis on mõeldud põhi- ja keskkoolilaste ettevõtlikkuse arendamiseks.

Täpsem kava ja üritustele registreerimine: www.eas.ee/ettevotlusnadal

Head Uudised GoodNews