1. Avaleht
  2. Majandus
  3. NOORED TÖÖLE! Maxima värbab suveks tööle 350 noort
NOORED TÖÖLE! Maxima värbab suveks tööle 350 noort

NOORED TÖÖLE! Maxima värbab suveks tööle 350 noort

Sel suvel saavad 350 vähemalt 16-aastast noort võimaluse teenida oma raha Eesti suurima tööandja Maxima Eesti juures. Jaekett ootab noorte sooviavaldusi tööle saamiseks maikuu vältel.

Maxima Eesti kaubandusdirektor Marko Põder toob välja, et koolivaheajal õpilastele töö pakkumine on saanud Maximas traditsiooniks. „Eelseisvaks suveks ootame üle Eesti meie meeskonnaga liituma vähemalt 350 noort vanuses 16 kuni 24. Koolinoor saab oma raha teenida talle sobiva kokkulepitud graafiku alusel mõnes kodulähedases või ka turismipiirkonnas asuvas kaupluses,“ kutsub kaubandusdirektor noori suveks Maxima kauplustesse tööle kandideerima.

Eelseisvaks suveks ootame üle Eesti meie meeskonnaga liituma vähemalt 350 noort vanuses 16 kuni 24.

Väärikale töötasule ja kaubanduses töötamise kogemusele lisaks saavad noored nii vajaliku tööriietuse kui kohapealse toitlustuse. „Noored hindavad kõrgelt, et saavad jaeketis mitmekülgse kogemuse. Väga on hinnatud meeskonnatöö oskuste omandamine, suhtlemine, võõrkeelte praktiseerimise võimalus, mida turismipiirkonnas olevas kaupluses saab rohkelt kogeda ning loomulikult paindlik tööaeg,“ lisab Põder ja toob välja, et valdav osa vaheajaks tööle tulnud noortest on jäänud Maxima meeskonna liikmeteks ja jätkavad jaeketis oma karjääri.

Väga on hinnatud meeskonnatöö oskuste omandamine, suhtlemine ja võõrkeelte praktiseerimise võimalus.

Oma eelistustest töötamise koha ja aja osas peaksid ametikogemusest huvitatud noored teada andma jaeketi personaliosakonnale maikuu vältel. Lisainfot saab kandideerimiseks nii meilitsi kui telefonitsi: cv@maxima.ee ja +372 5556 6164.

Head Uudised GoodNews