1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tele2 loobub esimese telekomifirmana paberlepingutest
Tele2 loobub esimese telekomifirmana paberlepingutest

Tele2 loobub esimese telekomifirmana paberlepingutest

Lisaks suurematele pankade läheb aprilli lõpust esimese telekomifirmana Tele2 kõigis oma kontorites üle paberivabale lepingute sõlmimisele ja plaanib sellega kokku hoida aastas vähemalt 1,2 miljonit lehte paberit.

Tele2 müügi- ja turundusdirektori Kristjan Seema sõnul muutub lepingu sõlmimine esinduses kiiremaks, sest paberite füüsilise allkirjastamise ja printimise peale aega ei kulu.

“Soovi korral saab inimene endiselt lepingu esinduses välja printida, allkirjastada ja endaga kaasa võtta,“ rääkis Seema. „Samas on edaspidi võimalik käituda ka loodussäästlikult ning allkirjastada leping nutipliiatsiga tahvelarvuti ekraanil. Allkirjastatud lepingud lisatakse iseteenindusse ning saadetakse koheselt kliendi e-postile, kus seda on hiljem soovi korral lihtne üles leida.“

„Tele2 klientide ja esinduste töötajate tagasiside digitaalse allkirjastamise võimalusele on olnud väga positiivne ning on hea meel, et meie kliendid on üha keskkonnateadlikumad ja valivad loodust säästva asjaajamisviisi,“ ütles Seema.

Head Uudised GoodNews