1. Avaleht
  2. Toode
  3. Õpilasfirma NeonVision toodab pimedas helendavad peoprille
Õpilasfirma NeonVision toodab pimedas helendavad peoprille

Õpilasfirma NeonVision toodab pimedas helendavad peoprille

toodeMariliis Segasaar, Greete Niido ja Inge Varik asutasid õpilasfirma, mis toodab ainulaadseid pimedas vilkuvaid ja helendavaid peoprille.

Idee sai alguse majandustundidest

Edumeelsed noored õpivad matemaatika eriklassis hetkel majandust ning on ka varem veidi majandusmatemaatikat õppinud, mis oli ka tõukeks koos õpilasfirma rajamisel. Tüdrukud soovisid oma teadmised koheselt praktikasse rakendada ning nii loodi noortele teadaolevalt ainus firma Eestis ja ka kogu Euroopas, kes toodab taolisi innovaatilisi prille.

Ühtlasi võimaldas õpilasfirma loomine noortel hinnata, kas nad soovivad ka tulevikus oma firmat rajada.

Inspiratsiooniks oli Briti laulja Matt Bellamy

toode3NeonVision toodab pimedas helendavad ja vilkuvad peoprille ehk elektroluminestsentsprille (viimane on toote ametlik
nimetus).

Inspiratsiooniks oli noortele Briti rokklaulja Matt Bellamy, kes kannab esinedes aeg-ajalt LED-tuledega ja LCD-ekraaniga prille.

toode2

Prillid helendavad hästi ka valguse käes ning pimedas loomulikult veelgi võimsamalt. Prille valmistatakse käsitsi ning neid on saadaval erinevates neoonsetes toonides.

Elektroluminestsentsprillid on väga silmatorkavad ning loovad pimedatel õhtutel meeldiva meeleolu. Neid sobib ideaalselt kanda klubides, vabaõhuüritustel, sünnipäevadel ja muudel pidudel.

Julgemad ja ekstravagantsemad inimesed võivad neid kanda ka tänaval, soovitatavalt just hämaral ajal.

Soovid unikaalseid prille oma silmaga näha?

8. veebruaril osaleb NeonVision Eesti õpilasfirmade laadal, mis toimub korraga kahes kaubanduskeskuses – Kristiine keskuses ja Rocca al Mare keskuses Tallinnas kell 12.00-17.00.

Uuri NeonVision tegemiste kohta lähemalt SIIT!

Head Uudised GoodNews