1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Painkülas õlitootmist jätkav AS Scanola Baltic panustab kohaliku elu edendamisse
Painkülas õlitootmist jätkav AS Scanola Baltic panustab kohaliku elu edendamisse

Painkülas õlitootmist jätkav AS Scanola Baltic panustab kohaliku elu edendamisse

Jaan-Ivo Lukas
Jõgeva vallas Painkülas endise Werol Tehased asemel rapsiõli ja rapsikoogi tootmist jätkav aktsiaseltsi Baltic Agro tütarettevõtte AS Scanola Baltic peab oluliseks aidata kaasa elu edendamisele ning ennekõike seda kultuuri-ja spordivaldkonnas. Nii ollakse üheks sponsoriks 2. veebruaril Mustvee kandis Peipsi järvel toimuvale Kalevipoja Uisumaratonile.

AS Scanola Baltic juhatuse liikme Ants Puusta sõnul rääkis Kalevioja Uisumaratonist talle Jõgeva maavalitsuse arengu-ja planeeringiosakonna juhataja kohusetäitja Mart Tooming “Otsustasime anda ka oma panuse meeldiva ja elamusterohke sündmuse läbiviimiseks. Toetame sporti rõõmuga, sest see tegevus võimaldab stressi maandada, tervist tugevdada ja pakub mõistagi ka pinget nii võistlejatele kui ka pealtvaatajatele,” lausus ta.

“Kui AS Baltic Agro ostis möödunud aasta septembris Werol Tehased ja käivitas seal tütarettevõtte AS Scanola Baltic, seadsime lisaks ettevõtlustegevuse jätkamisele ja arendamisele eesmärgiks ka Jõgevamaa kultuuri-, spordi-ja hariduselu edendamise. Nii oleme panustanud ka teistesse paikadesse, kus toimub meie majandustegevus. Näiteks Väike-Maarja vallas annetasime kirikutorni taastamiseks ja toetasime vallapäevade korraldamist. Jõgevamaal oleme juba varem toetanud autistidele õppimiseks mõeldud klassi ehitamist Siimustis asuvasse Kiigemetsa kooli. Oleme sponsoriks ka Adavere uisukubile, ” ütles Puusta , kes on ka AS  Baltic Agro tegevjuht.

Ants Puusta tegeleb ka ise tervisespordiga ja püüab võimaluse korral osaleda jalgrattamaratonidel. “Sõidan tavaliselt lühemaid etappe. Maratonidele käin koos lastega, kellele soovin tervislikku ajaviidet pakkuda, ” lisas ta.

Head Uudised GoodNews