1. Avaleht
  2. Hea Eesti asi
  3. Pipedrive kasvatas mullu müügitulu 84 miljoni euroni
Pipedrive kasvatas mullu müügitulu 84 miljoni euroni

Pipedrive kasvatas mullu müügitulu 84 miljoni euroni

Tarkvaraettevõtte Pipedrive OÜ müügitulu kasvas eelmisel aastal 32 protsenti 83,8 miljoni euroni, ettevõte teenis 2,4 miljonit eurot kasumit ning töötajate arv ületas 500 inimese piiri.

Pipedrive’i tehnoloogiajuhi Agur Jõgi sõnul jätkas ettevõte tugeval kasvukursil, teenides müügitulu kolmandiku võrra rohkem kui aasta varem. “Saime mullu pärast konservatiivset koroona-aastat taas täismahus tavapärasele äritegevusele keskenduda. Meie eelmist aastat iseloomustavad olulised investeeringud tootearendusse, muudatused ettevõtte juhtimises ning tööjõukulude märkimisväärne tõus tänu meeskonna suurenemisele ja palkade kasvule,” sõnas Jõgi.

Tootearenduses keskendus Pipedrive eelmisel aastal jätkuvalt lahendustele, mis aitavad klientidel muutunud ärikeskkonnas edukalt tegutseda. Kaugtöö soodustamiseks täiustas Pipedrive digitaalsete müügidokumentide loomise, allkirjastamise ja säilitamise funktsionaalsust. Väikeste ja keskmise suurusega ettevõtete vajadusi arvestades ehitati integratsioonid tarkvaraga Zoom, Zendesk, Microsoft Teams, Quickbooks, Trello, Xero ja Monday.com. Jätkati ettevalmistusi uue integreeritud turundustoote lansserimiseks, mis jõudis kõikide klientideni käesoleva aasta suvel.

2021. aastal panustas Pipedrive senisest rohkem sotsiaalse vastutustundlikkuse valdkonda, toetades mitmeid haridus- ja keskkonnaalgatusi. Ettevõte jätkas Haridusfondi suurtoetajana ning oli alternatiivse programmeerimiskooli Kood Jõhvi ja keskkonnaalase koostööplatvormi Rohetiiger üks asutajaliikmetest. Samuti jätkas Pipedrive koostööd ühiskondlike projektide inkubaatoriga NULA, noorte tehnoloogiaõppe programmiga Codesters.club, algatusega Tagasi Kooli ning maailmakoristuspäevaga.

Talendipanga kasvatamiseks alustas Pipedrive koostöös TalTechiga uue mitmekuulise praktikaprogrammi pakkumist. 2021. aastal valisid õppivad IT-tudengid Pipedrive’i Eesti atraktiivseimaks tööandjaks ning samuti tõusis Pipedrive IT-valdkonnas kolme parima tööandja hulka. Pipedrive’i Eesti kontorites on esindatud 52 rahvust ning ligi 40% töötajatest on naised. Pipedrive’il on mitmekesisuse märgis “Austame erinevusi”.

Head Uudised GoodNews