1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. PLATVORM TASUTA KÄTTESAADAVAKS I Eesti idufirma muudab oma platvormi ettevõtetele tasuta kättesaadavaks
PLATVORM TASUTA KÄTTESAADAVAKS I Eesti idufirma muudab oma platvormi ettevõtetele tasuta kättesaadavaks

PLATVORM TASUTA KÄTTESAADAVAKS I Eesti idufirma muudab oma platvormi ettevõtetele tasuta kättesaadavaks

Eesti õigustehnoloogia idufirma Avokaado muudab seoses COVID-19 viirusest tingitud ettevõtete töökoormuse kasvamisega oma digitaalse töökeskkonna ja lepingute automatiseerimise tasuta kättesaadavaks. Avokaado tiim võtab vastu ettevõtted ja aitab omalt poolt töökeskkonna ja vajalikud dokumendipõhjad üles seada. Samuti on platvormi kasutamine terve aprillikuu jooksul ettevõtetele tasuta.

„Eriolukord mõjutab ettevõtteid oluliselt. Praegune olukord on tõstnud oluliselt personali- ja õigusosakondade töökoormust ning suurettevõtetel on vaja võtta vastu otsuseid, kuidas ettevõte saaks praegust olukorda efektiivselt hallata ning hiljem tegevust jätkata ja vältida olukorrast tingitud kahjusid ja riske. Üle tuleb vaadata senised lepingud ja sõlmida palju uusi kokkuleppeid. Suurte mahtude korral ei ole ükshaaval nende haldamine mõistlik ega kohati ka võimalik,“ ütles Avokaado asutaja Mariana Hagström.

„Näeme, et meie lahendus pakub praeguses olukorras kriitilist väärtust ettevõtetele kiiruse ja efektiivsuse tagamisel,“ lisas Hagström. Avokaado pakub eriolukorras Eesti ettevõtetele ja advokaadibüroodele oma platvormiga liitumist ja sellega kaasnevat protsessi tasuta. Avokaado intelligentne platvorm on aprillikuu jooksul ettevõtetele kasutamiseks tasuta.

Lisainfo ja abi saamiseks palub Avokaado tiim võtta otse ühendust aadressil sales@avokaado.comhttps://avokaado.io.

Head Uudised GoodNews