1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Põhjamaade suurim ärifoorum pakub kõnelejale 50 000 eurot
Põhjamaade suurim ärifoorum pakub kõnelejale 50 000 eurot

Põhjamaade suurim ärifoorum pakub kõnelejale 50 000 eurot

Septembris Helsingis toimuva Põhjamaade suurima ärifoorumi Nordic Business Forum raames korraldatakse kõnekonkurss, mille võitja saab esineda Helsingi ja Oslo suurtel lavadel ning honorariks 50 000 eurot. Esmakordselt toimub konkursi eelvoor ka Tallinnas, kuhu saab kandideerimisavaldusi esitada 14. veebruarini.

„Mul on siiralt hea meel, et Põhjamaade suurima ärifoorumi ainulaadne kõnekonkurss on jõudnud esmakordselt ka Tallinnasse,“ ütles Priit Liiv, Nordic Business Forumi esindaja Eestis. „Tegemist on konkursiga, mis on avatud nii professionaalsetele kui ka alustavatele esinejatele, kel on head mõtted ning tahe ja julgus esineda.“

Liiva sõnul on tegemist suurepärase võimalusega viia ideed tuhandete Põhjamaade äriliidrite ette suurel laval. „Kui tead, et sinu mõtted võiksid muuta maailma, siis ära jäta võimalust kasutamata. Me otsime talenti, kelles on see miski, mis püüab tähelepanu, kutsub kuulama ja kaasa mõtlema. Pakume selleks esinemisplatsi selle maailma vägevate kõrval. Mõistagi hoian pöialt, et just Tallinna eelvooru võitja oleks see, kes 2020. aastal suurele lavale pääseb,“ ütles Priit Liiv.

Kõnekonkursil osalemiseks tuleb täita taotlus ja edastada kuni 4-minutiline ingliskeelne video esinemisest. Sel aastal oodatakse osalejaid rääkima ühel järgnevatest teemadest: “Future of Work”, “Future of Marketing”, “Disruptive Technologies for Business”.

40 säravaimat esinejat valitakse võistlema kaheksa osalejaga kvalifikatsiooniringides, mis toimuvad Helsingis (30.03), Tallinnas (31.03), Stockholmis (01.04), Oslos (02.04) ja Los Angeleses (21.04). Kaks parimat igast kvalifikatsioonivoorust heitlevad omavahel Oslos 28. mail. Võitja saab kutse esinema Oslo Business Forumile 2020 ja Nordic Business Forumile 2020 ning honorari 50 000 eurot.

Nordic Business Forumile pandi alus juba 2009. aastal. See on suunatud ettevõtjatele ja juhtidele, kes soovivad viia oma äri uuele tasemele ja laiendada enda rahvusvahelist võrgustikku. Nordic Business Forumi konverentsid toimuvad Helsingis, Stockholmis ja Oslos, tuues kokku üle 10 000 osaleja, kellele lisanduvad kümned tuhanded silmapaarid otseülekannete vahendusel.

Head Uudised GoodNews