1. Avaleht
  2. Äri
  3. GALERII I Populaarne moebränd Sinsay avas Mustamäe Keskuses kaupluse
GALERII I Populaarne moebränd Sinsay avas Mustamäe Keskuses kaupluse

GALERII I Populaarne moebränd Sinsay avas Mustamäe Keskuses kaupluse

Maagilisel 11.11 kuupäeval tegi meeleoluka moešõuga Mustamäe Keskuse teisel korrusel uksed lahti Tallinna suurim Sinsay kauplus.

Sinsay sügistalvise kollektsiooni rõivaid kandsid kaupluse enda töötajad ja nende lapsed, samuti sisekujundaja ja TV3 „Abikäsi“ saatejuht Jana Palm koos oma laste Mia Isabela ja Ami Arianaga. Muusikat mängis Raadio 2 saatejuht Marta Püssa ning päeva juhtis alati särav Tuuli Rand.

Foto: Sandra Süsi

„Noorte trendikast moebrändist Sinsayst on välja kasvanud koguperekauplus, mis on eestlaste poolt väga soojalt vastu võetud – ainuüksi sel aastal tegime uksed lahti viies linnas üle Eesti ja ruumi meile veel on,“ kinnitas Sinsay, Reserved, House, Cropp ja Mohito moebrände haldava LPP Estonia juht Kaidi Kask avamisel.

Tallinna kõige suurem Sinsay kauplus võtab Mustamäe Keskuses enda alla üle 1000 ruutmeetri kaubanduspinda. Poest leiab laia valikut riideid ja jalanõusid naistele, meestele ja lastele, samuti stiilseid ja taskukohase hinnaga kodusisustustooteid.

Foto: Sandra Süsi

Sinsay on ka TV3 „Abikäsi“ saate pikaaegne koostööpartner ning aidanud kümneid Eesti peresid oma unistuste kodu loomisel ja sisustamisel. Sel hooajal heategevuslikku saadet juhtiv Jana Palm rääkis kaupluse avamisel tänavustest jõulu sisustustrendidest ning ehtis koos lastega Mustamäe kaupluse jõulukuuse.

„Jõulukuuse ehtimisel on tagasi tulnud klassikalised jõuluvärvid punane ja roheline, aga uute tulijatena ka Navy blue ehk mereväe sinine ja must, mida saab hästi kombineerida kuldse, hõbedase või valgega. Kindlasti tasub kuuse ehtimisel kasutada juba olemasolevaid või loodusest leitud elemente – käbisid, pihlakaoksi, rannast korjatud kõrrelisi või kinkepaelu,“ soovitas Palm.

Foto: Sandra Süsi

Üritus lõppes südantsoojendava üllatusega, kus kahele Sinsay kaupluse kliendile kingiti ära kaks 30-eurost kinkekaarti. „Tulin just oma lapsele sünnipäevakingitust ostma, seega läks kingitus just õigesse kohta,“ sõnas kaupluse külastaja Maarika kingitust kätte saades. Vaata videot siit.

  • Eelmisel aastal 40 protsenti müügitulu kasvatanud LPP Estonia on kõige kiiremini kasvav moekett Eestis, edestades sellega nii H&M-i kui Aprangat. Enim saab portfellis tähelepanu Sinsay, mis lisaks Mustamäe Keskusele tegi tänavu uksed lahti ka Haapsalus, Jõhvis, Võrus ja Kohtla-Järvel. Tuleval aastal jõuab Sinsay ka Viljandisse ja Kurnasse.
  • Mustamäe kaupluses alustas eelmisel nädalal tööd 16 inimest, kokku annab LPP Eestis tööd ligi 400 inimesele.

GALERII

Head Uudised GoodNews