1. Avaleht
  2. Äri
  3. Incapi elektroonikatootmist Eestis asub juhtima Margus Jakobson
Incapi elektroonikatootmist Eestis asub juhtima Margus Jakobson

Incapi elektroonikatootmist Eestis asub juhtima Margus Jakobson

Kuressaares tegutsevat Incap Estonia elektroonikatootmistehast asus alates tänasest juhtima seni ettevõtte juhtkonnas kvaliteedi ja strateegia valdkonna eest vastutanud Margus Jakobson.

Jakobson on tehase juhina ametis ajutiselt, seoses senise Incap Estonia tegevjuhi Greg Grace lahkumisega ettevõttest 14. novembril. Tehase uue juhi otsing algab esimesel võimalusel. “Tänan Gregi tema aja eest Incapis ja panuse eest Eesti meeskonna töösse,” sõnas Otto Pukk, Incapi rahvusvahelise grupi juht.

Foto: Freepik

Kuressaare tehase juhi kohusetäitjana töötama asuv Margus Jakobson on töötanud Incapis alates 2016. aastast ning aidanud viia tehase kvaliteedistandardid kõrgeimale tasemele, et pakkuda parimat teenust ka keeruliste vajadustega klientidele. “Margus Jakobson on olnud ka üks meie Eesti tehase äristrateegia loojatest ja elluviijatest, vastutades selle kooskõla eest ka kõigi teiste rahvusvahelisse gruppi kuuluvate ettevõtetega,” sõnas Pukk. Enne Incapi töötas Jakobson juhi positsioonidel ettevõtetes Nordic Houses, ETAL Group ja Pharmadule. Jakobsonil on inseneriharidus, olles omandanud TalTechis magistrikraadi ning juhendanud valdkonna spetsialiste nii digitaliseerimise kui erinevate innovatsiooni- ja strateegiapraktikumide raames.

Rahvusvahelise elektroonikaseadmete tootjana pakub Incap nii suurtele tööstustele kui ka alustavatele idufirmadele uusima tehnoloogia abil valmistatud elektroonikaseadmete lahendusi. Incapi elektroonikat võib leida näiteks tänavatel sõitvatest kergliikuritest, kaugloetavatest elektriarvestitest, Eesti erinevate piirkondade nutikast tänavavalgustusest kui ka maailma suurima merekontserni seadmetest või tuntuima liftitootja süsteemidest. Incapis toodetud akupankade abil veab näiteks Eesti esimene hübriidreisilaev Tõll reisijaid Virtsu-Kuivastu liinil ning üsna pea lendab Kuressaares toodetud elektroonikaga kaamera NASA programmi raames Kuud uurima.

Head Uudised GoodNews