1. Avaleht
  2. Majandus
  3. UUS! Püsikliendiprogramm PINS avas uue modernse auhinnapoe
UUS! Püsikliendiprogramm PINS avas uue modernse auhinnapoe

UUS! Püsikliendiprogramm PINS avas uue modernse auhinnapoe

PINS AuhinnapoodRahvusvaheline püsikliendiprogramm PINS, mille punkte saab koguda nii Eesti ettevõtete teenuseid kasutades kui näiteks AirBalticuga lennates ja LuxExpressiga sõites, avas uue veebipõhise auhinnapoe http://spend.pinsforme.com/et/.

Poe funktsionaalsus, kujundus ja pakutavate preemiatoodete suur valik kajastavad e-kaubanduse viimaseid trende, muutes selle üheks valdkonna kaasaaegsemaks auhinnapoeks.

Uus PINS auhinnapood pakub suurt valikut uusi preemiatooteid tuntud kohalikelt ja rahvusvahelistelt kaubamärkidelt. Põhilisteks valdkondadeks on täna reisimine, meelelahutus, elektroonika ning elustiil ja mood. PINS auhinnapoe preemiatoodete suurimad pakkujad Eestis on Air Baltic, Lux Express, Forum Cinemas ja Hansapost.

Auhinnapunkte PINSE on võimalik koguda igapäevaste ostude eest, tankides Lukoilis, reisides Lux Expressi või airBalticuga, külastades erinevaid spaahotelle ja restorane, tellides ASOS veebipoest või broneerides hotellituba läbi booking.com lehekülje.

Coalition Rewardsi tegevjuht Gabi Kool: „Valik ihaldatud preemiaid on suurim motivaator, et muuta PINSide kogumine elustiili osaks. Uue PINS auhinnapoega oleme loonud lojaalsuse valdkonna juhtivaima platvormi, mis teeb PINSide lunastamise põnevaks. Auhindade head valikut täiendab kaunis disain ja maailmatasemel kasutusmugavus.”

Coalition Rewardsi digiturunduse direktor Jānis Zeps: „Oleme pööranud suurt tähelepanu klientide eelistustele ja analüüsinud maailmapraktika parimaid näiteid. See on aidanud meil mõista klientide soove ja tulla välja parima võimaliku lahendusega. Teame, et meie kliendid soovivad saada populaarseid tooteid nii juhtivatelt rahvusvahelistelt kui kohalikelt brändidelt. Nad ootavad võimalikult soodsaid hindu ja kiiret kohaletoimetamist. Saame uhkusega kinnitada, et uus PINS auhinnapood pakub seda kõike.”

Coalition Rewards loodi 2009. aasta oktoobris ja nüüdseks on see kasvanud Põhja-Euroopa juhtivaimaks paljude partneritega püsikliendiprogrammiks. Coalition Rewards on PINS püsikliendiprogrammi omanik ja haldaja. PINS on uuenduslik rahvusvaheline püsikliendiprogramm üle 700 kohaliku, globaalse ja veebipartneriga. Programmi lojaalsusvaluuta on PINS, mida saab koguda igapäevaste ostude eest, tankides, reisides Lux Expressi või airBalticuga, külastades erinevaid spaahotelle ja restorane. Lisaks saab PINSe koguda paljudes rahvusvaheliselt tuntud veebipoodides nagu ASOS, ostes reisi-, kodu-, spordi-, ilu- ja moetooteid. PINSe saab kasutada kino-, bussi- ja lennupiletite ostmiseks, spaamõnude nautimiseks, kohalike kaupluste kinkekaartide soetamiseks või laia tootevalikuga veebipoodides ostude eest tasumiseks. PINS auhinnapoest ostes saab tasuda ka PINSide ja raha kombinatsioonis.

Head Uudised GoodNews