1. Avaleht
  2. Uudis
  3. Rahvusvahelisel konverentsil Taanis räägitakse tervislikest hoonetest
Rahvusvahelisel konverentsil Taanis räägitakse tervislikest hoonetest

Rahvusvahelisel konverentsil Taanis räägitakse tervislikest hoonetest

15.–17. novembrini toimub Kopenhaagenis Veluxi konverents „Build For Life”, mis on jälgitav veebist tasuta.

Konverentsist võtab osa üle 90 esineja: arhitektid, ehitajad, insenerid, projekteerijad ja teised ehitusvaldkonna esindajad, nende seas näiteks Cristian Izquierdo arhitektibüroost Izquierdo Lehmann. Arutatakse ehitussektori seitsme suurima väljakutse üle, räägitakse päevavalguse tähtsusest tervislikes ja kestlikes hoonetes, peetakse diskussioone innovatsioonist hoonearhitektuuris, tehnoloogias, jätkusuutlikkuses ja tervises.

Hoonete sisekliima võib mõjutada inimeste heaolu sama palju kui elustiil ja toitumine. Kuidas siis ehitada tervislikumaid ja nutikamaid maju? Sellel, kuidas me ehitame täna, on oluline mõju planeedi tulevikule: see mõjutab inimkonda ja maa tundlikke ökosüsteeme. Kas ehitistega on võimalik keskkonda taasluua? Kas hoonetega on võimalik kogukondi liita? Kuidas kaasaegne hoonearhitektuur saab toetada kultuurilist konteksti?

Velux tegutseb rohkem kui 40 riigis umbes 11 500 töötajaga. Velux kuulub VKR Holdingule, mille käive oli 2020. aastal 3 miljardit eurot. Velux annetas eelmisel aastal heategevuseks 142 miljonit eurot.

Head Uudised GoodNews