1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsungi uued Galaxy A seeria telefonid on ideaalsed selfie-telefonid
Samsungi uued Galaxy A seeria telefonid on ideaalsed selfie-telefonid

Samsungi uued Galaxy A seeria telefonid on ideaalsed selfie-telefonid

Samsung Galaxy A5_mustSamsungi esimesed täismetallkorpurusega õhukesed nutitelefonid muudavad sotsiaalvõrgustikus suhtlemise ja selfie tegemise veelgi mugavamaks.

Täis metallkorpusega, 5MP esikaameraga uued Galaxy A seeria telefonid on Samsungi kõige õhemad nutitelefonid. „Uued Galaxy A seeria telefonid on kauni täismetallist tervikliku korpusega õhukesed telefonid, millel on esmaklassiline riistvara ja parim sotsiaalmeediaga ühendumise võimalus, mida toetab Samsungi ajaloo kõige suurema resolutsiooniga 5 MP esikaamera,” rääkis Samsung Electronics Baltics mobiilsete seadmete juht Maris Kikans. „Need seadmed teevad meie moodsa Galaxy kasutuse trenditeadlikele tarbijatele veelgi paremaks.“

Samsung Galaxy A5_valgeVeebruaris müügile jõudnud Galaxy A5 ja A3 on Samsungi seni kõige õhemad nutitelefonid, millel on vastavalt 6,7 ja 6,9 mm paksune täismetallist korpus. Märtsis lisandub valikusse 6,3 mm paksune Galaxy A7. Kõiki seadmeid pakutakse mitmes värvitoonis. Esmalt on müügil valged, mustad ja kuldsed, hiljem täiendavad valikut ka hõbedased, roosad ja sinised.

Uued Galaxy A seeria telefonid muudavad sotsiaalmeedia kasutamise veelgi mugavamaks. 5 MP esikaameraga on enesepildistamine ehk selfie tegemine lihtsam kui varem. Eesmisele kaamerale on lisatud uudseid pildistamisvõimalusi: Wide Selfie, Palm Selfie, animeeritud GIF, Beauty Face Features ja Rear-cam Selfie, millega kasutaja saab teha häid, kontrastseid selfiesid, tuvastades ja teravustades näo esikaameraga automaatselt. Tänu seadmete suurele võrgukiirusele saavad kasutajad oma fotosid või videoid kiiresti ja lihtsalt sotsiaalmeedias jagada.

Kõikidel seadmetel on suurepärane Super AMOLED ekraan ja Adaptive Display tehnoloogia, mis tekitavad selgema, parema kontrasti ja mugavama vaatenurgaga pildi. Galaxy A5 ja A3 kasutavad Quad Core 1,2 GHz protsessorit.

Galaxy A5 ja A3 on müügil Eesti mobiilioperaatorite esindustes ja suuremates elektroonikapoodides. Galaxy A3 orienteeruv hind on 300 ja Galaxy A5 400 eurot. Galaxy A7 jõuab müügile märtsis ja selle orienteeruv hind on 500 eurot.

Head Uudised GoodNews