1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Selver tõi Pirita poe valikusse 2000 uut maitset
Selver tõi Pirita poe valikusse 2000 uut maitset

Selver tõi Pirita poe valikusse 2000 uut maitset

Foto: Andres Teiss
Foto: Andres Teiss

Selver viis läbi Pirita poe uuenduskuuri, millega suurendati tootevalikut rohkem kui 2000 erineva toidukaubaga ja pandi püsti mahepiimaautomaat.

Selveri ostudirektori Katrin Riisalu sõnul kestsid ümberehitustööd 4 nädalat, selle käigus avati eraldi gurmeeosakond ning suurendati toidukaupade sortimenti kogu poe esimese korruse ulatuses. “Gurmeeosakonna kolimisega Piritale tuli valikusse juurde üle 1400 huvitava toote, lisaks laines ka teiste toiduainete valik 650 uue toote võrra. Kogu tööstuskaup liikus toidule ruumi tegemiseks teisele korrusele,” ütles Riisalu ja lisas, et kodumaise toidukauba osakaalu plaanitakse suurendada edaspidi veelgi.

Katrin Riisalu kinnitusel on uus sortiment põnev – kõige rohkem tuli juurde gurmeetooteid, maailma köögi maitseid, imikute ja lastetoite, pastatooteid, maiustusi, soolaseid suupisteid, kuivaineid ja uusi teesorte. “Uuendusena on Pirita poes ka eestimaise mahepiima automaat, kus hakkab alati olema kõige värskem ja rammusam mahepiim” lisas Riisalu.

Pirita Selver on ketis suuruselt teine pood Järve Selveri järel.

Eesti kapitalil tegutsevasse Selveri jaeketti kuulub 43 kauplust erinevates Eesti piirkondades, kus töötab üle 2300 inimese. Selveri kett kuulub börsiettevõtte Tallinna Kaubamaja kontserni.

Fotod: Andres Teiss

Ei ole valitud galeriisse või galerii kustutatud.

Head Uudised GoodNews