1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Swedbanki mobiiliäpp aitab leida lähimaid ja soodsamaid pakkumisi
Swedbanki mobiiliäpp aitab leida lähimaid ja soodsamaid pakkumisi

Swedbanki mobiiliäpp aitab leida lähimaid ja soodsamaid pakkumisi

swedbankSwedbanki mobiilipanga äpp aitab leida lähimaid ja soodsamaid pakkumisi Vastselt kasutajate käsutusse jõudnud Swedbanki mobiilipanga uus mugav soodustuste rakendus jagab infot enam kui 300 soodustuse kohta, mida pakutakse Swedbanki pangakaartide omanikele 700 kohas üle Eesti. Näiteks noored leiavad siit 90, eakad 80, krediitkaartide omanikud 80 ja American Express kaardiomanikud üle 70 pakkumise.

Swedbanki jaepanganduse tegevdirektor Ulla Ilissoni sõnul kasvab Swedbanki mobiilipanga kasutajate arv kuust kuusse. „Kliendid on eriti soojalt vastu võtnud kontojäägi raputamise võimaluse – kontojääki vaadatakse nii üle miljoni korra kuus. Samuti leitakse mobiilipanga abil lähim kontor ja lähim pangaautomaat. Sellest inspireerituna viisime mobiili ka info kõikide soodustuste kohta, mida pakume Swedbanki pangakaartide omanikele. Kui siiani on võimalus soodustust saada olnud pigem meeldiv üllatus leti taga olles, siis uue lahendusega on lihtne parimad pakkumised üles leida ja oma kulusid kokku hoida. Mobiilirakendus leiab kliendile kõige lähemal olevad soodustused Eestis, kus iganes te telefoni taskust välja võtab,“ märkis Ilisson.

Tema sõnul pakub soodustuste rakendus head võimalust kasutada Swedbanki kliendi eeliseid, milleks on erinevate valdkondade/ partnerite pakkumised. „Kõige rohkem pakkumisi on meil noortele ehk siis Noorte- ja Tudengikaardi omanikele – 90 erinevat. Noortele mõeldud pakkumised võimaldavad soodsamalt sportida, lube soetada, einestada, keeli õppida, keeglit mängida, kardiga sõita, raamatuid soodsamalt soetada, muuseumeid külastada, prille soodsamalt soetada, tasuta ööelu nautida ja palju muud. Seenioritele on üle Eesti pakkumisi kokku üle 60 koha ning Swedbanki Gold & Platinum krediitkaardi klientidele on erinevaid pakkumisi üle 80. American Express kaardiomanikele on pakkumisi üle 70,“ loetles Ilisson. „Kliendid on harjunud, et antud soodustust saab tasudes oma ostu või teenuse eest antud partnerite juures vastava pangakaardiga . Nüüdsest saab mobiilipanga soodustuste rakenduse abil kõik soodustused lihtsalt leida, ning kulude optimeerimise eesmärgil neid kasutada,“ märkis ta. „Mobiilipanga soodustuste rakenduses saab lihtsalt sooritada erinevaid otsinguid. Valige, milliste kaartide ja kategooriate kohta soovite soodustusi näha, leidke suurimad ja lähimad allahindlused, võimalik on sooduspakkumisi otsida märksõna järgi; peale eelpool nimetatud valikuid näitab rakendus teekonda soodustuseni.“

Soodustuste rakendus on eesti- ja venekeelne ning hetkel kättesaadav ainult Swedbanki mobiilipanga Androidi versioonile, iPhone rakendus saab valmis lähiajal. Soodustuste äpi leidmiseks minge oma Android telefonis Swedbanki mobiilipanga rakenduses „Soodustused“ nupule. Kui teil ei ole Swedbanki mobiilirakendust, siis laadige alla Swedbanki mobiilirakendus Androidile. NB! Teenuse kasutamiseks tuleb telefonil sisse lülitada GPS.

Täna saavad iPhone või Windows Phone kasutajad rakenduse kätte SIIT!

NB. Rakendus ei näita automaatselt teed soodustuseni. Esmalt tuleb nimekirja vaatest avada vastava pakkumise detailvaade ja selle vormi lõpus on nupp “Teekond soodustuseni”

Head Uudised GoodNews