1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Skype Eesti arenduskeskuse juhiks saab Tanel Erm
Skype Eesti arenduskeskuse juhiks saab Tanel Erm

Skype Eesti arenduskeskuse juhiks saab Tanel Erm

Tanel Erm

Alates 1. juulist 2018 hakkab Skype Eesti arenduskeskust juhtima Tanel Erm. Keskuse tooteportfell on viimasel kolmel aastal laienenud ja arendustöö põhifookus on intelligentne, pilveteenustel põhinev infrastruktuur, mis võimaldab miljonitel nii era- kui äriklientidel Skype, Skype for Business ja Microsoft Teams rakenduste kaudu suhelda.

Tanel Erm vastutab Skype’i ja Microsofti ülemaailmse tasuliste kõne- ja sõnumiteenuste arenduse ja operatsioonide ning Tallinna ja Tartu üksuse toimimise eest. Erm alustas ettevõttes tööd 2005. aasta aprillis.

Tanel Ermi sõnul on tal heameel asuda vedama nii unikaalset meeskonda, mis on osa ainsast maailma viiest juhtivast tehnoloogiaettevõttest, millel on Eestis arenduskeskus.

“Lähema 12 kuu jooksul värbame keskusesse juurde 60 inimest, praegu on neist ametikohtadest kolmekümnele avatud konkurss. Uued kompetentsivaldkonnad, kuhu inimesi värvatakse, on seotud Big Data, tehisintellekti, pilveteenuste ja tarkvaraarendussüsteemidega,“ selgitas Erm keskuse laienemisplaane. Juunikuu alguses töötas Tallinnas ja Tartus kokku 287 inimest.

Skype Eesti senise juhi Andrus Järgi sõnul laienes tema eestvedamisel arenduskeskuse loodavate ja testitavate toodete portfell ning Skype’i kõnerakenduse kõrvale tulid ärisuhtluserakendus Skype for Business ja ühistöövahend Microsoft Teams.” Skype’is ja Microsoftis töötatud 12 aastat on olnud väga põnevad, täis suuri ja proovile panevaid väljakutseid ning ma olen siiralt õnnelik, et sain koos töötada nii tarkade ja toredate inimestega,” lisas Järg.

Andrus Järg asub 1. juulist ametisse Tallinna Lennujaama maapealsete teenuste turu arendusjuhi ametikohale.

Skype Eesti juhtkonnas jätkavad Ermi kõrval kommertsplatvormi arendusjuht Dmitri Mihhailov, personalijuht Merle Liisu Lindma ja pilveteenuste halduse juht Margus Kaur.

Head Uudised GoodNews