1. Avaleht
  2. Toode
  3. SÕBRAPÄEV TULEKUL! Kalev toodab sõbrapäevaks 34 tonni erikujundusega maiustusi
SÕBRAPÄEV TULEKUL! Kalev toodab sõbrapäevaks 34 tonni erikujundusega maiustusi

SÕBRAPÄEV TULEKUL! Kalev toodab sõbrapäevaks 34 tonni erikujundusega maiustusi

Kalevi sõbrapäevamaiusedEesti suurim magusatootja Kalev toodab saabuvaks sõbrapäevaks ligi 34 000 kilogrammi temaatilisi maiustusi, mis on samas suurusjärgus möödunud aastaga. Seekordne erikollektsioon sisaldab ühtekokku 13 šokolaadi ja kommikarpi, millest 5 on sõbrapäeva sortimendis täiesti uued maitsed.

Kalevi spetsiaalselt selleks sõbrapäevaks välja töötatud uute toodete hulka kuuluvad peenes kinkekarbis kohvitrühvlid, väiksemas karbis jäätisemaitselise koorelikööritäidisega šokolaadikompvekid, tume šokolaad vaarikamarmelaaditäidisega ning  piimašokolaad karamellitükkide ja soolase mandliga.

Sõbrapäeva juurde käivad ka väikesed vallatused ja nii leiab Kalevi uute sõbrapäevatoodete seast ka 70% kakaosisaldusega tumeda šokolaadi tahvli „Musi“, millele on lisatud maasikat ja tšillit. “See särtsakas kooslus rahva seas tuntud afrodisiakumitest ehk kire ergutajatest on toredaks üllatuseks armsamale või lihtsalt kallile inimesele. Šokolaad on just parajalt nii vürtsikas, et kingisaajale meeldida,” ütles Kalevi turundusdirektor Anne Tääkre.

Lisaks romantilistele kingitustele leiab Kalevi sõbrapäeva tootevalikust sobilikke maiustusi nii sõprade kui pereliikmete meelespidamiseks.

“Paljude eestimaalaste südamed võitnud šokolaaditahvlitest koosnev sõbrasari tuleb ka sel aastal. Vahvate sõnumitega maiused tõstavad tuju ja toovad naeratuse igas vanuses magusasõbra näole, mistõttu on tegemist sobiliku kingitusega lasteaia- ja koolikaaslastele, esimestele pruutidele ja peigmeestele, sõpradele ja sõbrannadele või hoopis mõnele kolleegile,” sõnas Tääkre.

Lisaks leiab Kalevi tänavusest sõbrapäevasarjast romantilise südamekujulise kinkekarbi parimate käsitöökompvekkidega. Samuti on erikollektsioonis esindatud õhuke eksklusiivne šokolaaditahvel – amarettomaitseline piimašokolaad kirsiga.

Anne Tääkre hinnangul ootavad eestimaalased olulistel tähtpäevadel tootjalt tavasortimendist erinevaid maiustusi, mistõttu valmistab Kalev aasta jooksul kokku kolm eritoodete kollektsiooni: jõuludeks, sõbrapäevaks ja kevadpühadeks. Sõbrapäevatooted jõuavad Eesti poelettidele hiljemalt veebruari alguseks.

AS Kalev on Eesti suurim ja vanim magusatootja, mille põhitegevuseks on šokolaadi- ja suhkrukondiitritoodete tootmine ja müük. Lisaks tavasortimendile valmistab Kalev tooteid ka eritellimuste alusel. Enamik, s.o. ca 88% Kalevi toodangust müüakse Eestis. Peamisteks välisturgudeks on Balti riigid, Skandinaaviamaad ning Venemaa.

Head Uudised GoodNews