1. Avaleht
  2. Toode
  3. Sony uutes telerites on mängufilmid eelnevalt allalaetud
Sony uutes telerites on mängufilmid eelnevalt allalaetud

Sony uutes telerites on mängufilmid eelnevalt allalaetud

Sony uus striimimisteenus Bravia Core toob koostöös Sony Pictures Entertainmentiga Sony Bravia XR-i teleritesse spetsiaalselt kinoekraanidele tehtud filmihitid.

Kõigis uutes XR-i mudelites, näiteks hiljuti välja antud Master-seeria A90J 4K HDR Oled- ja peatsetes X90J 4K HDR Led-telerites on mängufilmid eelnevalt allalaetud. Bravia Core on tööstuses esimene, mis pakub Pure Streami tehnoloogiat, saavutades peaaegu kadudeta UHD BD samaväärse kvaliteedi kuni 80 megabitti sekundis voogesitusega.

Valikus on vähemalt 300 filmi, sealhulgas “Venom”, “Peter Rabbit”, “Ghostbusters”, “Blade Runner 2049” ja “Jumanji: The Next Level”. A90J ja Z9J teleritega on kaasas kümne ja ülejäänud mudelitega viie filmi jagu krediiti. Samuti pakutakse valikut filme, mida saab voogesitada igal ajal ja nii mitu korda kui soovitud, kuni 4K HDR-kvaliteediga.

Kodus tõeliselt kaasahaarava vaatamiskogemuse saamiseks pakutakse juurdepääsu suurimale IMAX Enhancedi filmikollektsioonile. XR-i jaoks optimeeritud seade pakub DTS-i abil IMAX-pilti ja ümbritsevat heli.

Studio Accessiga, mis on osa paketist, saavad vaatajad juurdepääsu paljudele täiendavatele telgitagustele kaadritele, intervjuudele ja muule.

Bravia XR-i koosseis põhineb uuel kognitiivsel protsessoril XR, mis kasutab täiesti uut töötlemismeetodit, ületades tavapärast tehisintellekti ja mille eesmärk on korrata inimeste nägemis- ja kuulmisviise.

Head Uudised GoodNews