1. Avaleht
  2. Teenus
  3. SOODSAM SÕIT I CityBee autosid saab nüüd soodsamalt rentida
SOODSAM SÕIT I CityBee autosid saab nüüd soodsamalt rentida

SOODSAM SÕIT I CityBee autosid saab nüüd soodsamalt rentida

Juunis muutus sõidukijagamise ettevõtte CityBee hinnastus: senisele minutipõhisele süsteemile lisandusid soodsama hinnaga fikseeritud paketid. Muudatust ajendas tarbijate kasvanud nõudlus pikemaajalise rendi vastu.

„CityBee kasutajad teevad üha pikemaid sõite, mistõttu lihtsustasime oma hinnastuspoliitikat. Uute reisipakettidega määrasime nii rendiperioodi kui läbitava kilometraaži ehk tarbija teab juba enne sõidu algust, palju sõidukirent soovitud perioodiks maksab. Fikseeritud hinnaga paketid kindlustavad kasutajale ka soodsama sõidu,“ rääkis CityBee Eesti juht Egert Kivisaar.

Ta rõhutas, et uute pakettide hinnad on minutipõhisest autorendist vähemalt 15% soodsamad ning olenevalt sõidukist lisanduvad täiendavad soodustused.

Samas jääb pakettide kõrval alles senine minutipõhine „tasu jooksvalt“ süsteem, kus lõplik renditasu arvutatakse sõidu lõppedes kasutusaja ja läbitud kilomeetrite liitmisel. „See on jätkuvalt soodne sõiduviis neile, kes soovivad läbida lühemaid vahemaid väikse aja jooksul. Näiteks ühekordsed sõidusutsakad linna piires,“ selgitas Kivisaar.

Uusi hindu ilmestades, ühe päeva ja 150 km reisipaketi puhul tuleb Peugeot 208 hinnaks 58 eurot. Minutipõhise kasutamise korral maksaks kasutaja sama vahemaa ja aja eest 70.89 eurot (päevahind 34.89€ + auto km hind 0.24€ x 150 km). Toyota Yaris Cross’i puhul oleks samas võrdluses 62 eurot ja 73.69 eurot.

CityBee pakettide vahemaad ulatuvad 50 km-st 2500 km-ni. Kui kasutaja ületab paketis määratud teekonna pikkuse või sõiduki kasutamise aja, siis tasub ta emma-kumma ületatu eest edaspidi „tasu jooksvalt“ ehk minutipõhise süsteemi alusel. Võimalus on sõitu jätkata ka, ostes ühe või enam lisapaketi. Seda tuleb teha aga enne aktiivse broneeringu lõpetamist.

  • CityBee pakettidega saab sõita ükskõik kuhu, ent sõite tuleb alustada ja lõpetada CityBee sõidukijagamise tsoonides, mis asuvad Tallinnas ning selle lähivaldades ja -linnades.
  • Lisaks pakub CityBee tallinlastele ja selle lähiümbruse elanikele võimalust autot ette tellida endale sobivasse asukohta.
Head Uudised GoodNews