1. Avaleht
  2. Koos koroonast üle
  3. SOODUSTINGIMUSED I Telia võimaldab teha kriisiolukorraga seotud SMS-massteavitusi soodustingimustel
SOODUSTINGIMUSED I Telia võimaldab teha kriisiolukorraga seotud SMS-massteavitusi soodustingimustel

SOODUSTINGIMUSED I Telia võimaldab teha kriisiolukorraga seotud SMS-massteavitusi soodustingimustel

Tekkinud kriisiolukord võib paljudele organisatsioonidele tuua kaasa vajaduse teha massteavitusi. Telia võimaldab omavalitsustel, õppeasutustel ja muudel avaliku sektori organisatsioonidel aga ka äriettevõtetel teha kriisiolukorrast ajendatuna SMS-teavitusi soodustingimustel.

Telia ärikliendi üksuse juhi kt Kristjan Kuke sõnul on mitmed omavalitsused, asutused ja äriettevõtted viimastel päevadel pöördunud sooviga teha kriisolukorrast ajendatuna massteavitusi SMS-i teel.

„Inimeste teavitamine ja operatiivne info levitamine on kriisiolukorras kriitilise tähtsusega. Vastavalt hädaolukorra seadusele teeme riigi poolt nõutavaid eriolukorda puudutavaid ohuteavitusi SMS-i teel tasuta. Samas soovime olla tänases olukorras toeks ka teistele asutustele ja ettevõtetele, kes vajavad olulise info edastamiseks SMS-teavitust. Seepärast otsustasime pakkuda kriisiajal SMS-teavituse teenust soodustingimustel,“ ütles Kukk.

  • Omavalitsused ja muud avalikud organisatsioonid (nt koolid), kes vajavad oma töötajatele, elanikele või õpilastele SMS-i edastamist, pakub Telia SMS-teavituse teenust soodushinnaga 0,018€/SMS (tasu on tingitud vaid kolmanda osapoolega seotud kuludest);
  • Äriettevõtetele, kes sooviivad oma töötajatele, klientidele või partneritele SMS-teateid edastada, pakub Telia SMS-teavituse saatmist ilma teenuse osutamise tasuta (tavahind 60€/tund). Ühe SMS-i saatmise hind on 0,0416€.

SMS-teavitused edastatakse konkreetse riigi- või avaliku asutuse poolt esitatud sõnumi sisuga ja tema poolt antud mobiilinumbrite nimekirja alusel. Soodushinnad kehtivad tingimusel, et massteavituse teenus tellitakse otse Telialt.

Head Uudised GoodNews