1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest üle poole miljoni kingituse
Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest üle poole miljoni kingituse

Swedbanki kliendid on tellinud preemiapunktide eest üle poole miljoni kingituse

swedbankViimase kahe aasta jooksul on 33% Swedbanki aktiivsetest eraklientidest ehk üle 240 000 unikaalse kliendi tellinud preemiapunktide eest üle poole miljoni kingituse või teinud annetusi. Ligikaudu kolmandiku preemiapunktide eest tehtud tellimustest moodustavad pangateenused, millest tellitakse kõige enam tasuta netipanga makseid, krediitkaardi intressisoodustust või kodulaenu lepingutasu soodustusi. See näitab, et kliendid on Preemiaprogrammi hästi vastu võtnud ning harjunud kasutama kaardiga maksmise eest saadavaid hüvesid.

Heategevuse osas annetasid kliendid enim loomade abistamisega seotud mittetulundusühingutele, aga ka Toidupangale, Maarja Külale, Vähiliidule ja Tartu Ülikooli Kliinikumi Lastefondile. Kahe aasta jooksul on Swedbanki kliendid läbi Preemiaprogrammi heategevuseks kokku annetanud üle 123 000 euro. Enim annetusi saanud Varjupaikade MTÜ on saanud antud aja perioodil 27 167 eurot.

Swedbanki jaepanganduse juhi Ulla Ilissoni sõnul oli möödunud aasta detsember Preemiaprogrammi rekordkuu, mil kokku tehti üle 70 000 tellimuse. „Tavaliselt on alati aasta lõpp preemiapunktide eest kingituste tellimise osas aktiivsem periood, kuid sel aastal ületasid tellimuste mahud tugevalt varasemaid aastaid ja ka meie ootusi. Kliendid kasutavad oma preemiapunkte detsembris rohkem, et jõuludeks lähedastele meelehead tellida või heategevuseks annetada. Jaanuaris 2014 on tellimuste maht võrreldes detsembrikuuga veelgi suurem, sest paljudel klientidel on preemiapunktid aegumas,“ märkis Ilisson.

„Kuna Preemiaprogramm on loodud selleks, et kliendid leiaksid sealt kingi, teenuse või annetusvõimaluse, mis just neid kõnetab, lähtume kingivaliku tegemisel paljuski just klientide ettepanekutest. See aitab meil programmi veelgi atraktiivsemaks muuta,“ lisas Ilisson.

2011 laienenud (varem oli ainult krediitkaartidele suunatud preemiaprogramm) Preemiaprogrammi vahendusel koguvad kõik Swedbanki erakliendid deebet- või krediitkaardiga makstes punkte, mille eest on võimalik tellida erinevad kingitusi või pangatoodete soodustusi ning teha annetusi Swedbanki annetuskeskkonnas esindatud mittetulunudühingutele.

Head Uudised GoodNews