1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Stockmanni parklas saab nüüd parkimise eest maksta mobiiliga
Stockmanni parklas saab nüüd parkimise eest maksta mobiiliga

Stockmanni parklas saab nüüd parkimise eest maksta mobiiliga

StockmannEMT ja Stockmann on loonud koostöös uudse lahenduse, kus Stockmann´i kaubanduskeskuse parklas saab auto parkimise eest maksta mugavalt mobiiliga.

Sisenedes Stockmanni parklasse tuleb võtta tõkkepuu juures olevast automaadist pilet nagu varasemalt. Kaubanduskeskusest lahkudes saab aga parkimise eest tasumiseks helistada parkimispileti taga oleval telefoninumbril või laadida oma telefoni uusim Pargi.ee äpp, valida tsooniks Stockmann ning parkimispiletit äpiga skaneerida. Parkimistasu lisatakse järgmise kuu mobiiliarvele. Tõkkepuu avamiseks tuleb peale makse sooritamist parklasse sisenemisel saadud parkimispilet automaati sisestada. Mobiiliga parkimise eest maksmisel ei kehti Stockmanni püsikliendisoodustus.

„Tegemist on kindlasti Eestis ainulaadse parkimislahendusega, kus mobiilimakse lisati olemasolevale suletud ala lahendusele. Siiani on EMT välja arendanud täisautomaatse mobiiliga juhitavaid parklaid, kuid seekord muudeti olemasolevat paberpileti makselahendust, kus nüüdsest asendab kassat mobiil, mis on nii parkla operaatorile kui kliendile oluliselt mugavam lahendus“, ütles EMT lisateenuste osakonna juhataja Holger Haljand.

Stockmanni turundusjuhi Erica Järve sõnul on pakutud lahendus parim ja kiireim võimalus parkimise eest tasumisel ja majast väljumisel just neile, kes pole Stockmanni püsikliendiks saamisest huvitatud ega soovi kasutada ostuga kaasnevat parkimissoodustust.

„Kuna sageli, eriti tipptundidel, tekib parkimiskassadesse järjekordi, siis on selline rakendus olukorra leevendamiseks väga hea ja innovaatiline uuendus. Kellel aga ostud ja püsikliendikaart ette näidata ning parkimissoodustuse saamine määrava tähtsusega, peavad veel parkimiskassas klienditeenindaja poole pöörduma,“ lisas Erica Järv.

Uudse parkimismaja mobiilimakse lahenduse arendasid koostöös välja EMT, Stockmann, Hansab ja Ellore.

Head Uudised GoodNews