1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Taevarestoran avab Tallinnas uksed juba homme
Taevarestoran avab Tallinnas uksed juba homme

Taevarestoran avab Tallinnas uksed juba homme

Foto: Dinner In The Sky
Foto: Dinner In The Sky

Alates homsest saab Tallinna südalinnas Rotermanni kvartalis nautida taevalikku söömaaega. Dinner in the Sky® on külastajatele avatud 15. juunini.

Lisaks juunikuule on taevarestoran Tallinnas avatud ka augustis ning suurepärast sööki, kaunist vaadet Tallinnale ja head muusikat saab taas nautida 12. – 17. augustini Kunstiakadeemia väljakul (Tartu mnt. 1).

Dinner in the Sky® peakokkadeks on sellel aastal hiljuti gastronoomiakonkursil Hõbelusikas parima restorani tiitli võitnud restoran Tchaikovsky peakokk Vladislav Djatšuk ja Soome Michelini tärniga pärjatud tipprestorani Luomo peakokk Jouni Toivanen.

“Neid kahte kokka ühendab lisaks tipptasemel maitseelamuste pakkumisele ka loomingulisus toidu serveerimisel.” lausub Dinner in the Sky peakorraldaja Risto Meigas. “Djatšuki on nimetatud lausa kunstnikuks, kes serveerides justkui lõuendile maalib, Jouni Toivaneni tuntakse aga just väljapaistva visuaalse gastronoomia poolest.” lisab Meigas.

Vladislav Djatšuk on esimene Eesti kokk, kes Bocuse d’Oril jõudnud finaali. Restorani Tchaikovsky maitsetes on ta põiminud Prantsuse ja Vene retseptid kasutades prantslaste kokandusvõtteid ja modernset serveerimisviisi.

Jouni Toivanen on tuntud oma innovaatiliste maitsekombinatsioonide ja modernsete tehnikate poolest. Tänaseks kasutab Toivanen oma restoranis Luomo pea eranditult vaid Soomest pärit toorainet. Vaid sool ei pärine selles restoranis kodumaalt.

Taevarestoranis saab valida kolme paketi vahel:

  • Lunch in the Sky
  • Moët & Chandon in the Sky
  • Dinner in the Sky

Lisaks maitseelamustele pakub kõrgustes muusikalisi elamusi lauljatar Laura Remmel.

Parimad joogielamused toob Taevarestorani Zonin.

Dinner in the Sky toetajad on Zonin, Moet & Chandon, Hennessy, Delfi ja Gemoss.

Head Uudised GoodNews