1. Avaleht
  2. Toode
  3. Täisautomaatseid tenniseväljakuid arendav Pärnu ettevõte kaasas 100 000 eurot
Täisautomaatseid tenniseväljakuid arendav Pärnu ettevõte kaasas 100 000 eurot

Täisautomaatseid tenniseväljakuid arendav Pärnu ettevõte kaasas 100 000 eurot

Täisautomaatseid iseteeninduslikke tennise- ja padeliväljakuid arendav Pärnu iduettevõte My Games kaasas veebruaris investeerimisvoorus 100 000 eurot, mida plaanib kasutada tootearenduseks ja teenuse kättesaadavuse suurendamiseks.

Möödunud aasta alguses alustas My Games iseteenindusliku tenniseväljaku kontseptsiooni loomist. Juba juulis avati koostöös Unigrassi, Valnesi ja teistega Pärnus esimene demoväljak. Pärnumaa aasta toote tiitli pälvinud täisautomaatne tenniseväljak on esimene omataoline. Harrastaja saab kas kodulehe või nutirakenduse kaudu väljakuaja broneerida ja mängima minna, süsteem hoolitseb kõige ülejäänu eest, alates väljaku läbipääsust ja valgustusest kuni kastmissüsteemideni.

Praeguseks on avatud kaks iseteeninduslikku väljakut Paides ja esimene iseteeninduslik sisehall Pärnus Sauga Tennisehalli näol. Broneerimisplatvormiga on liitunud ka mitmed teised Pärnu tennisekeskused. Demoväljaku avamisest alates on My Games vahendanud üle 2000 broneeringu enam kui 50 000 euro väärtuses. Ettevõte loodab, et poole aasta pärast on võimalik nende süsteemis valida vähemalt 100 tennise- ja padeliväljaku vahel. Lisaks on andmebaasi lisatud üle 10 000 väljaku väljaspool Eestit, mida on plaanis samm-sammult hakata lisama platvormile vastavalt müügistrateegiale.

My Gamesi kaasasutaja ja tegevjuhi Margus Randmäe sõnul on mitmete väljakute täituvust suudetud parandada üle 20 protsendi, hoides seejuures väljakute omanike jaoks kokku vähemalt ühe administraatori tööjõukulud. „Edasiarendusi, millega väljakuomanikele veelgi enam väärtust luua, on arendusnimekirjas palju, näiteks mängijate statistika, kampaaniatööriistad jms. Samm-sammult hakkame neid ka platvormile lisama,“ lisas Randmäe.

Ettevõtte juhtinvestor Raigo Õunapuu lisab, et eelkõige hindab ta meeskonna võimekust iduettevõttele omaselt eesmärke kiiresti ellu viia. Õunapuu usub, et ettevõtte meeskonnal on võimekus ja teadmised tuua platvormile ka esimesed Eestist väljaspool broneeritavad väljakud, mis peaks tõestama nii ettevõtele kui ka investoritele My Gamesi rahvusvahelist võimekust, mis on oluline samm järgmise investeeringu kaasamisel.

My Games on Eesti Tennise Liidu (ETL) ametlik koostööpartner ja Teaduspargi Tehnopol liige. 2020. aastal pälvis My Games „Regionaalse tennise arendaja“, „Pärnumaa aasta toote“ ja „Aasta start-up’i“ tiitlid, lisaks oli My Gamesi demoväljak ETL-i aasta parima tennise infrastruktuuriprojekti nominent.

My Games pakub veel paarile kiiremale investorile kuni märtsi lõpuni võimalust soodsatel tingimustel praegu sulguva investeerimisvooruga liituda. Peale seda sulgub käesolev voor lõplikult ja hakatakse juba ette valmistama järgmist vooru jõuliseks laienemiseks rahvusvahelistele turgudele.

My Gamesi tegevust toetavad Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus ja Euroopa Regionaalarengu Fond.

Head Uudised GoodNews