1. Avaleht
  2. Äri
  3. Tallinna ettevõtluspäev stardib 28. septembril kõige uuemate ideede ja kogemustega
Tallinna ettevõtluspäev stardib 28. septembril kõige uuemate ideede ja kogemustega

Tallinna ettevõtluspäev stardib 28. septembril kõige uuemate ideede ja kogemustega

Kiire elutempo ja muutunud maailm vajavad paindlikkust – nii toimub tänavune Tallinna ettevõtluspäev 28. septembril Viru konverentsikeskuses nii kohapeal kui ka hübriidlahendusena.

Tallinna abilinnapea Aivar Riisalu sõnul on tänavune ettevõtluspäev sisustatud enam kui 40 üritusega, mis pakuvad põnevat ja harivat sisu erineva profiiliga külastajale. “Kuna praeguses muutunud maailmas on oluline paindlikkus ja ajaga kaasas käimine, siis keskendub tänavune ettevõtluspäev targale majandusele ja kiirele kohanemisvõimele,” kirjeldas Riisalu.

18. Tallinna ettevõtluspäeva peateema on „Muutustelainel”. Iga ettevõtja on viimase kahe aasta jooksul pidanud endalt korduvalt küsima, kas ja kuidas edasi liikuda olukorras, kus majandus ja tarbijate käitumismustrid on pöördumatult muutunud. Tänavusel Tallinna ettevõtluspäeval saab kuulda ja arutleda, millised muutused ettevõtlusmaastikul praeguseks on toimunud ja kuidas saab oma tegevuste ja hoiakute kaudu nendega kohanduda või neid ise kujundada.

Ettevõtluspäeva programm on tihe ja mitmekülgne. Räägitakse müügist internetis – kuidas globaalsed platvormid võiksid aidata toote või teenuse rahvusvahelisele turule -, aga ka arenduskoostööde võimalikkusest ja vajalikkusest. Kuuleb edulugusid sellest, kuidas teenuste digitaliseerimine on tõstnud müüki 1000%. Julgustatakse alustama ettevõtlusega ja räägitakse iduettevõtlusest kui majanduse vedurist jpm. Seminarid toimuvad eesti, inglise ja vene keeles.

Kuna sessioonid toimuvad paralleelselt, edastatakse veebis menukamaid üritusi. Ettevõtluspäeval osalemine on kõigile tasuta.

30. septembril antakse üle Tallinna ettevõtlusauhinnad.

Head Uudised GoodNews