1. Avaleht
  2. Majandus
  3. Tallinnas avati pimemassööride massaažikeskus
Tallinnas avati pimemassööride massaažikeskus

Tallinnas avati pimemassööride massaažikeskus

Olympic-Online ja Sotsiaalsete Ettevõtete Võrgustiku “Tegusa Eesti” stipendiumi toega valminud Eesti Pimemassööride Ühingu uus koolitus- ja massaažikeskus parandab koolitusvõimalusi ning tagab tööd kuni 15 pimemassöörile. Keskuse esimeseks kliendiks sai Riigikogu liige Margus Tsahkna.

“Uue keskuse valmimisega luuakse töötamise võimalused vähekonkurentsivõimelistele inimestele, kes on avatud tööturul hetkel tõrjutute staatuses. Pimedatele ja vaegnägijatele pakutakse sobiva eriala omandamise võimalusi ning hoitakse käigus tugisüsteem, mis toetab nende edasist töötamist,” ütles Eesti Pimemassööride Ühingu (EPMÜ) juhatuse esimees Margus Kiin.

“Tegusa Eesti” stipendiumi väljaandja, Olympic-Online’i kasiinooperatsiooni juhi Priit Pajumaa sõnul on uus EPMÜ koolitus- ja massaažikeksus suurepärane näide tegusast sotsiaalsest ettevõttest, mis aitab luua ühiskondlikku lisaväärtust. “Ühingu kogu ettevõtlustulu suunatakse uuesti pimemassööride koolitamisse ning nendele paremate töötingimuste loomisesse, vastates samuti “Tegusa Eesti” stipendiumi põhimõtetele,” lisas Pajumaa. Järgmine stipendiumi taotluste voor avatakse mais.

Head Uudised GoodNews